26/12/2018 26/12/2018 Συγκινητικές στιγμές έζησαν οι Αθηναίοι, οι οποίοι συνόδευσαν την εικόνα της Γέννησης του Κυρίου στη λιτάνευση, η οποία τελέσθηκε στα σοκάκια του Ψυρή. Μετά τη Θεία Λειτουργία, στον ιστορικό Ιερό Ναό της Γέννησης, ο οποίος εορτάζει κατά την επόμενη μέρα των Χριστουγέννων, οι πιστοί ακολούθησαν την πομπή που συνόδευε την εικόνα στους δρόμους της Αθήνας....
26 Δεκεμβρίου, 2018 - 15:59
Τελευταία ενημέρωση: 26/12/2018 - 16:40

Λιτάνευση της Εικόνας της Γεννήσεως στα σοκάκια της Αθήνας μετά τη Θεία Λειτουργία

Διαδώστε:
Λιτάνευση της Εικόνας της Γεννήσεως στα σοκάκια της Αθήνας μετά τη Θεία Λειτουργία

Συγκινητικές στιγμές έζησαν οι Αθηναίοι, οι οποίοι συνόδευσαν την εικόνα της Γέννησης του Κυρίου στη λιτάνευση, η οποία τελέσθηκε στα σοκάκια του Ψυρή.

Μετά τη Θεία Λειτουργία, στον ιστορικό Ιερό Ναό της Γέννησης, ο οποίος εορτάζει κατά την επόμενη μέρα των Χριστουγέννων, οι πιστοί ακολούθησαν την πομπή που συνόδευε την εικόνα στους δρόμους της Αθήνας.

Κάθε χρόνο με ευλάβεια τελείται η Θεία Λειτουργία στον ιστορικό Ναό, τον οποίο σας παρουσιάσαμε με ειδικό ρεπορτάζ στο ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ “ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ”, πριν από λίγες ημέρες.

Δείτε αποσπάσματα από την Ιερά Ακολουθία και τη Λιτάνευση της Εικόνος:

 

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων