30/10/2018 30/10/2018 Εκδήλωση για την οικονομική ενίσχυση της ιστορικής Μονής Αγίας Αικατερίνης του Ορους Σινά πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Δευτέρας 29 Οκτωβρίου 2018 στο ελληνικό εστιατόριο «Αύρα» (Avra) στο Μανχάταν, όπως μεταδίδει η ιστορική ομογενειακή εφημερίδα ΕΘΝΙΚΟΣ ΚΗΡΥΞ (www.ekirikas.com) σε επίκαιρο ρεπορτάζ των Ματίνα Δεμελή και Χριστόδουλου Αθανασάτου . Η ελληνικής καταγωγής πριγκίπισσα Αικατερίνη της Σερβίας καλωσόρισε τους...
30 Οκτωβρίου, 2018 - 18:01

Μανχάταν: Εκδήλωση για την ενίσχυση της Ι.Μ. Σινά

Διαδώστε:
Μανχάταν: Εκδήλωση για την ενίσχυση της Ι.Μ. Σινά

Εκδήλωση για την οικονομική ενίσχυση της ιστορικής Μονής Αγίας Αικατερίνης του Ορους Σινά πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Δευτέρας 29 Οκτωβρίου 2018 στο ελληνικό εστιατόριο «Αύρα» (Avra) στο Μανχάταν, όπως μεταδίδει η ιστορική ομογενειακή εφημερίδα ΕΘΝΙΚΟΣ ΚΗΡΥΞ (www.ekirikas.com) σε επίκαιρο ρεπορτάζ των Ματίνα Δεμελή και Χριστόδουλου Αθανασάτου . Η ελληνικής καταγωγής πριγκίπισσα Αικατερίνη της Σερβίας καλωσόρισε τους ομογενείς που παρευρέθηκαν ενώ το παρών έδωσε, μεταξύ άλλων, και ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής κ. Δημήτριος.

 

ΠΗΓΗ / ΦΩΤΟ: ΕΘΝΙΚΟΣ ΚΗΡΥΞ

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων