28/11/2018 28/11/2018 Το Δ.Σ. του Σωματείου Ιεροψαλτών Θεσσαλονίκης «Ιωάννης ο Δαμασκηνός», στο πλαίσιο της διοργάνωσης κύκλου επιμορφωτικών σεμιναρίων με τίτλο «Ζητήματα τυπικού στη λατρευτική πράξη της Εκκλησίας», διοργάνωσε ομιλία με τον Πανοσιολογιώτατο π. Νικοδήμο Σκρέττα, καθηγητή Λειτουργικής, Ιστορίας και Θεολογίας της Θείας Λατρείας στο Τμήμα Ποιμαντικής και Κοινωνικής Θεολογίας της Θεολογικής Σχολής του ΑΠΘ, με θέμα «Το...
28 Νοεμβρίου, 2018 - 22:42

Ομιλία του π. Νικόδημου Σκρέττα στη Θεσσαλονίκη

Διαδώστε:
Ομιλία του π. Νικόδημου Σκρέττα στη Θεσσαλονίκη

Το Δ.Σ. του Σωματείου Ιεροψαλτών Θεσσαλονίκης «Ιωάννης ο Δαμασκηνός», στο πλαίσιο της διοργάνωσης κύκλου επιμορφωτικών σεμιναρίων με τίτλο «Ζητήματα τυπικού στη λατρευτική πράξη της Εκκλησίας», διοργάνωσε ομιλία με τον Πανοσιολογιώτατο π. Νικοδήμο Σκρέττα, καθηγητή Λειτουργικής, Ιστορίας και Θεολογίας της Θείας Λατρείας στο Τμήμα Ποιμαντικής και Κοινωνικής Θεολογίας της Θεολογικής Σχολής του ΑΠΘ, με θέμα «Το τυπικό της Θείας Λειτουργίας». Η διάλεξη πραγματοποιήθηκε σήμερα το απόγευμα στον 1ο όροφο του Πνευματικού Κέντρου του Ι. Ν. Αγίου Γρηγορίου του Παλαμά.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων