30/11/2018 30/11/2018 Τη δική του απάντηση στο μείζον της προωθούμενης συμφωνίας έδωσε, ο Μητροπολίτης Μεσσηνίας κ. Χρυσόστομος σε τηλεοπτικό σταθμό. Στην απάντησή του προς στον Αρχιεπίσκοπο προσπάθησε να υπερασπιστεί τη γραμμή που έχει ακολουθήσει όλον αυτόν καιρό, αναφορικά με το προσύμφωνο . «Δεν φωνάζουμε στον αέρα ούτε δημιουργούμε σαπουνόφουσκες δίχως να υπάρχει λόγος», σημείωσε ο Μητροπολίτης, στο...
30 Νοεμβρίου, 2018 - 22:58
Τελευταία ενημέρωση: 30/11/2018 - 23:49

Αντιδρά ο Μητροπολίτης Μεσσηνίας

Διαδώστε:
Αντιδρά ο Μητροπολίτης Μεσσηνίας

Τη δική του απάντηση στο μείζον της προωθούμενης συμφωνίας έδωσε, ο Μητροπολίτης Μεσσηνίας κ. Χρυσόστομος σε τηλεοπτικό σταθμό.
Στην απάντησή του προς στον Αρχιεπίσκοπο προσπάθησε να υπερασπιστεί τη γραμμή που έχει ακολουθήσει όλον αυτόν καιρό, αναφορικά με το προσύμφωνο .

«Δεν φωνάζουμε στον αέρα ούτε δημιουργούμε σαπουνόφουσκες δίχως να υπάρχει λόγος», σημείωσε ο Μητροπολίτης, στο ρεπορτάζ που παρουσίασε το βράδυ της Παρασκευής το OPEN TV.

«Η συμφωνία έτσι όπως ήρθε είναι γεμάτη ασάφειες, ανακρίβειες, προχειρότητες. Μια τέτοια συμφωνία δεν μπορούσε να γίνει αποδεκτή από το Σώμα της Ιεραρχίας», τόνισε ο ίδιος.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων