27/01/2019 27/01/2019 Στην Ιερά Μητρόπολη Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως βρέθηκε σήμερα και προεξήρχε της Πατριαρχικής Θείας Λειτουργίας ο Μακαριώτατος Πάπας και Πατριάρχης Αλεξανδρείας και Πάσης Αφρικής κ.κ. Θεόδωρος Β’. Η Πατριαρχική Θεία Λειτουργία τελέστηκε στον Ιερό Ναό Αγίου Παντελεήμονος Αμπελοκήπων με την συμμετοχή Αρχιερέων από την Εκκλησία της Ελλάδος και το Πατριαρχείο Αλεξανδρείας. Τον Μακαριώτατο Πατριάρχη ευχαρίστησε για...
27 Ιανουαρίου, 2019 - 11:53

Πατριαρχική Θεία Λειτουργία στον Αγ. Παντελεήμονα Αμπελοκήπων

Διαδώστε:
Πατριαρχική Θεία Λειτουργία στον Αγ. Παντελεήμονα Αμπελοκήπων

Στην Ιερά Μητρόπολη Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως βρέθηκε σήμερα και προεξήρχε της Πατριαρχικής Θείας Λειτουργίας ο Μακαριώτατος Πάπας και Πατριάρχης Αλεξανδρείας και Πάσης Αφρικής κ.κ. Θεόδωρος Β’. Η Πατριαρχική Θεία Λειτουργία τελέστηκε στον Ιερό Ναό Αγίου Παντελεήμονος Αμπελοκήπων με την συμμετοχή Αρχιερέων από την Εκκλησία της Ελλάδος και το Πατριαρχείο Αλεξανδρείας. Τον Μακαριώτατο Πατριάρχη ευχαρίστησε για την παρουσία του στην Ιερά Μητρόπολη ο οικείος Μητροπολίτης κ. Βαρνάβας. Παρέστησαν μεταξύ άλλων ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας κ. Απόστολος Τζιτζικώστας, ο Δήμαρχος Αμπελοκήπων  – Μενεμέηνης κ. Λάζαρος Κυρίζογλου, οι Βουλευτές της Ν.Δ. Σταύρος Καλαφάτης και Κωνσταντίνος Γκιουλέκας και ο Βουλευτής της Ένωσης Κεντρώων Γιώργος Σαρίδης.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων