11/11/2018 11/11/2018 Ο Οικουμενικός Πατριάρχης κ. Βαρθολομαίος σε δηλώσεις του στο ΑΠΕ είπε για τη σημερινή ιστορική ημέρα στη Σηλυβρία και την τέλεση της θείας λειτουργίας, “Ήταν πολύ συγκινητική η ημέρα, ήταν ένα μεγάλο Ρωμέικο πανηγύρι. Είμαστε ευγνώμονες στον άγιο Σηλυβρίας που τα οργάνωσε τα σημερινά μεγάλα γεγονότα. Ξαναζωντάνεψε την παλαιά μητρόπολη που είχε “νεκρωθεί” μετά την...
11 Νοεμβρίου, 2018 - 13:14
Τελευταία ενημέρωση: 11/11/2018 - 19:19

Πολύ συγκινητική ημέρα – Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος

Διαδώστε:
Πολύ συγκινητική ημέρα – Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος

Ο Οικουμενικός Πατριάρχης κ. Βαρθολομαίος σε δηλώσεις του στο ΑΠΕ είπε για τη σημερινή ιστορική ημέρα στη Σηλυβρία και την τέλεση της θείας λειτουργίας, “Ήταν πολύ συγκινητική η ημέρα, ήταν ένα μεγάλο Ρωμέικο πανηγύρι. Είμαστε ευγνώμονες στον άγιο Σηλυβρίας που τα οργάνωσε τα σημερινά μεγάλα γεγονότα. Ξαναζωντάνεψε την παλαιά μητρόπολη που είχε “νεκρωθεί” μετά την ανταλλαγή των πληθυσμών. Το να εορτάζουμε τον άγιο Νεκτάριο στην πόλη που γεννήθηκε είναι μία ξεχωριστή ευλογία Θεού. Χαιρόμαστε για την ειρηνική συνύπαρξη”. Ακολουθεί το video με τις δηλώσεις.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων