11/01/2019 11/01/2019 Την απόφασή του να απονείμει τον τίτλο του «Ήρωα της Ουκρανίας» στον Φιλάρετο Ντενισένκο, τον πρώην προκαθήμενο της ουκρανικής εκκλησίας ανακοίνωσε ο ουκρανός πρόεδρος Πέτρο Πoροσένκο. «Το μέτρο που θα μπορούσε να εκτιμήσει τη συμβολή του πατριάρχη Φιλάρετου στον αγώνα για τη δική μας τοπική εκκλησία δεν έχει ανακαλυφθεί ακόμα. Είναι, και θα παραμείνει ο...
11 Ιανουαρίου, 2019 - 10:02
Τελευταία ενημέρωση: 11/01/2019 - 13:05

Ποροσένκο: “Εθνικός Ήρωας” ο Μητρ. Φιλάρετος

Διαδώστε:
Ποροσένκο: “Εθνικός Ήρωας” ο Μητρ. Φιλάρετος

Την απόφασή του να απονείμει τον τίτλο του «Ήρωα της Ουκρανίας» στον Φιλάρετο Ντενισένκο, τον πρώην προκαθήμενο της ουκρανικής εκκλησίας ανακοίνωσε ο ουκρανός πρόεδρος Πέτρο Πoροσένκο.

«Το μέτρο που θα μπορούσε να εκτιμήσει τη συμβολή του πατριάρχη Φιλάρετου στον αγώνα για τη δική μας τοπική εκκλησία δεν έχει ανακαλυφθεί ακόμα. Είναι, και θα παραμείνει ο πνευματικός ηγέτης της ουκρανικής εκκλησίας και του ουκρανικού λαού. Έχω αποφασίσει να του απονείμω τον τίτλο του Ήρωα της Ουκρανίας» ανέφερε ο Ποροσένκο στο Twitter.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων