05/11/2018 05/11/2018 Μνημόνιο συνεργασίας που θα καθορίσει τους όρους και τη χρηματοδότηση των έργων για την ανάδειξη και προστασία της Μεσαιωνικής Πόλης της Ρόδου, υπεγράφη την περασμένη εβδομάδα στο παλάτι των Ιπποτών. Το μνημόνιο υπεγράφη από τον Aναπληρωτή Yπουργό Ναυτιλίας και Nησιωτικής πολιτικής, κ. Νεκτάριο Σαντορινιό, τον Yφυπουργό Πολιτισμού, κ. Κωνσταντίνο Στρατή, τον Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου, κ....
05 Νοεμβρίου, 2018 - 19:56
Τελευταία ενημέρωση: 05/11/2018 - 19:58

Προστασία και ανάδειξη της Μεσαιωνικής Πόλης της Ρόδου

Διαδώστε:
Προστασία και ανάδειξη της Μεσαιωνικής Πόλης της Ρόδου

Μνημόνιο συνεργασίας που θα καθορίσει τους όρους και τη χρηματοδότηση των έργων για την ανάδειξη και προστασία της Μεσαιωνικής Πόλης της Ρόδου, υπεγράφη την περασμένη εβδομάδα στο παλάτι των Ιπποτών.

Το μνημόνιο υπεγράφη από τον Aναπληρωτή Yπουργό Ναυτιλίας και Nησιωτικής πολιτικής, κ. Νεκτάριο Σαντορινιό, τον Yφυπουργό Πολιτισμού, κ. Κωνσταντίνο Στρατή, τον Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου, κ. Γιώργο Χατζημάρκο και τον Δήμαρχο Ρόδου, κ. Φώτη Χατζηδιάκο. Το μνημόνιο συνεργασίας αποτελεί προπομπό για την υπογραφή προγραμματικής σύμβασης για τη Μεσαιωνική Πόλη, θεσμό που λειτούργησε με ιδιαίτερη επιτυχία από το 1986 έως και το 2004. Στο πλαίσιο αυτό είχαν πραγματοποιηθεί σημαντικά έργα για τις υποδομές της Μεσαιωνικής Πόλης, αλλά και είχαν χρηματοδοτηθεί σωστικές ανασκαφές παράλληλα με την αντιμετώπιση των αναγκών που υπήρχαν.

ΠΗΓΗ: www.archaiologia.gr ΑΠΕ-ΜΠΕ (Λ. Μαστής)

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων