24/09/2018 24/09/2018 Με ιδιαίτερη λαμπρότητα και μεγαλοπρέπεια τελέστηκε την Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου 2018, η πρώτη Θεία Λειτουργία του νέου Μητροπολίτη Νέας Ζηλανδίας κ. Μύρωνος στον Ιερό Καθεδρικό Ναό του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου Wellington, Νέας Ζηλανδίας, παρουσία των Ιερέων, μοναχών και πλήθους πιστών. Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Νέας Ζηλανδίας προΐστατο της τρισαρχιερατικής Θείας Λειτουργίας, συλλειτουργούντων του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Πέτρας...
24 Σεπτεμβρίου, 2018 - 8:32

Η πρώτη θεία λειτουργία του Μητρ. Νέας Ζηλανδίας Μύρωνος

Διαδώστε:
Η πρώτη θεία λειτουργία του Μητρ. Νέας Ζηλανδίας Μύρωνος

Με ιδιαίτερη λαμπρότητα και μεγαλοπρέπεια τελέστηκε την Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου 2018, η πρώτη Θεία Λειτουργία του νέου Μητροπολίτη Νέας Ζηλανδίας κ. Μύρωνος στον Ιερό Καθεδρικό Ναό του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου Wellington, Νέας Ζηλανδίας, παρουσία των Ιερέων, μοναχών και πλήθους πιστών.

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Νέας Ζηλανδίας προΐστατο της τρισαρχιερατικής Θείας Λειτουργίας, συλλειτουργούντων του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Πέτρας και Χερρονήσου κ. Γερασίμου και του Θεοφιλεστάτου Επισκόπου Δορυλαίου κ. Νικάνδρου.

 


Στο τέλος της Θείας Λειτουργίας ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Νέας Ζηλανδίας εξέφρασε τις ευγνώμονες ευχαριστίες του, προς τους Αρχιερείς, Ιερείς και τον πιστό λαό για την εγκάρδια υποδοχή και διένειμε το αντίδωρο δεχόμενος τις ευχές του εκκλησιάσματος.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων