10/12/2018 10/12/2018 Στο Προεδρικό Μέγαρο θα βρεθεί σε λίγη ώρα (19.00) ο Μακαριώτατος Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμος για την παρουσίαση του βιβλίου με θέμα: «Το Προεδρικό Μέγαρο». Θα τον συνοδεύσει ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Θεσπιών και Πρωτοσύγκελλος της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών κ. Συμεών. Αναλυτικότερα όσον αφορά στο πρόγραμμα, στην παρουσίαση του θα είναι η Υπεύθυνη Πολιτιστικών...
10 Δεκεμβρίου, 2018 - 17:36
Τελευταία ενημέρωση: 10/12/2018 - 18:59

Στο Προεδρικό Μέγαρο ο Αρχιεπίσκοπος

Διαδώστε:
Στο Προεδρικό Μέγαρο ο Αρχιεπίσκοπος

Στο Προεδρικό Μέγαρο θα βρεθεί σε λίγη ώρα (19.00) ο Μακαριώτατος Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμος για την παρουσίαση του βιβλίου με θέμα: «Το Προεδρικό Μέγαρο». Θα τον συνοδεύσει ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Θεσπιών και Πρωτοσύγκελλος της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών κ. Συμεών. Αναλυτικότερα όσον αφορά στο πρόγραμμα, στην παρουσίαση του θα είναι η Υπεύθυνη Πολιτιστικών θεμάτων της Προεδρίας της Δημοκρατίας κ. Σοφία Χηνιάδου Καμπάνη, ενώ θα ακολουθήσει προβολή βίντεο με συνοδεία μουσικής από τον Κων/νο Μπουντούνη. Στη συνέχεια θα μιλήσουν οι: Μάρω Καρδαμίτση (Καθηγήτρια Σχολής Αρχιτεκτόνων ΕΜΠ), ο Ευάνθης Χατζηβασιλείου (Καθηγητής Ιστορίας Παν.Αθηνών), η Μαρίνα Λαμπράκη- Πλάκα (ομ.Καθ. Ιστορίας της Τέχνης) και ο Βαγγέλης Χρόνης (Ποιητής- Στέλεχος Ομίλου Λάτση).

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων