17/09/2018 17/09/2018 Εκδήλωση με θέμα “Τα Βαρυτικά Κύματα του Αϊνστάιν: Ήχοι από Κοσμικές Συγκρούσεις στο Σύμπαν” διοργανώνει ο Σύλλογος Αποφοίτων Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης με την υποστήριξη της Πρυτανείας του ΑΠΘ και με ομιλήτρια την κ. Βίκυ Καλογερά, καθηγήτρια Φυσικής & Αστρονομίας στην Έδρα Daniel I. Linzer, Διευθύντρια του Διεπιστημονικού Κέντρου Αστροφυσικής CIERA Πανεπιστήμιο Northwestern, Η.Π.Α. Η εκδήλωση...
17 Σεπτεμβρίου, 2018 - 10:59

Τα Βαρυτικά Κύματα του Αϊνστάιν: Ήχοι από Κοσμικές Συγκρούσεις στο Σύμπαν

Διαδώστε:
Τα Βαρυτικά Κύματα του Αϊνστάιν: Ήχοι από Κοσμικές Συγκρούσεις στο Σύμπαν

Εκδήλωση με θέμα “Τα Βαρυτικά Κύματα του Αϊνστάιν: Ήχοι από Κοσμικές Συγκρούσεις στο Σύμπαν” διοργανώνει ο Σύλλογος Αποφοίτων Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης με την υποστήριξη της Πρυτανείας του ΑΠΘ και με ομιλήτρια την κ. Βίκυ Καλογερά, καθηγήτρια Φυσικής & Αστρονομίας στην Έδρα Daniel I. Linzer, Διευθύντρια του Διεπιστημονικού Κέντρου Αστροφυσικής CIERA Πανεπιστήμιο Northwestern, Η.Π.Α.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου 2018 στις 12 το μεσημέρι στο Κινηματοθέατρον ΟΛΥΜΠΙΟΝ (Πλατεία Αριστοτέλους).

Θα χαιρετίσουν:
Θεόδωρος Λαόπουλος, Αντιπρύτανης ΑΠΘ, Καθηγητής Τμήματος Φυσικής,
Ιωάννης Σειραδάκης, Ομότιμος καθηγητής Αστρονομίας ΑΠΘ,
Κλεομένης Τσιγάνης, Αναπληρωτής Καθηγητής Αστρονομίας,
Αστροφυσικής & Μηχανικής ΑΠΘ,
Παντελής Σαββίδης, Πρόεδρος Συλλόγου Αποφοίτων ΑΠΘ.
ΧΟΡΗΓΟΣ της εκδήλωσης: ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων