03/11/2018 03/11/2018 Στο πλαίσιο του Μαθήματος Ιεραποστολική του Ζ΄ Εξαμήνου Ι.Σ. την Τετάρτη 7 Νοεμβρίου 2018 οι Φοιτητές της Ανωτάτης Εκκλησιαστικής ακαδημίας Θεσσαλονίκης με τον καθηγητή κ. Αρ. Ζαμπακίδη θα επισκεφθούν την Αδελφότητα Ορθοδόξου Εξωτερικής Ιεραποστολής. Η εν λόγω Αδελφότητα αποτελεί υποστηρικτικό οργανισμό αφιερωμένο στη στήριξη των προσπαθειών των Ορθοδόξων Ιεραποστόλων σε όλο τον κόσμο. Θα ενημερωθούν...
03 Νοεμβρίου, 2018 - 21:25
Τελευταία ενημέρωση: 03/11/2018 - 21:27

Την Ορθόδοξη Εξωτερική Ιεραποστολή θα επισκεφτούν οι Φοιτητές της Ανωτάτης Εκκλ. ακαδημίας Θεσσαλονίκης

Διαδώστε:
Την Ορθόδοξη Εξωτερική Ιεραποστολή θα επισκεφτούν οι Φοιτητές της Ανωτάτης Εκκλ. ακαδημίας Θεσσαλονίκης

Στο πλαίσιο του Μαθήματος Ιεραποστολική του Ζ΄ Εξαμήνου Ι.Σ. την Τετάρτη 7 Νοεμβρίου 2018 οι Φοιτητές της Ανωτάτης Εκκλησιαστικής ακαδημίας Θεσσαλονίκης με τον καθηγητή κ. Αρ. Ζαμπακίδη θα επισκεφθούν την Αδελφότητα Ορθοδόξου Εξωτερικής Ιεραποστολής.
Η εν λόγω Αδελφότητα αποτελεί υποστηρικτικό οργανισμό αφιερωμένο στη στήριξη των προσπαθειών των Ορθοδόξων Ιεραποστόλων σε όλο τον κόσμο. Θα ενημερωθούν από τους συντελεστές του έργου με την αναφορά τους στην ιστορία της Αδελφότητας, μέσα από ξενάγηση στην Έκθεση Αφρικανικής Τέχνης (Μουσείο), προβολή Video και τη συζήτηση με την διοίκηση της Αδελφότητας. Η συνάντηση θα γίνει στην πλατεία Αγίας Σοφίας (Μακένζυ Κινγκ 6), ώρα 8.45 π.μ.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων