09/07/2023 09/07/2023 Είχε συγκλονίσει το πανελλήνιο όταν την ημέρα των Θεοφανείων το 2021 βούτηξε στην Αμάρυνθο Εύβοιας να πιάσει τον σταυρό, καθώς είχε τάμα για τον αγαπημένο του αδελφό Στέργιο που έδινε τότε τη δίκη του μάχη με την επάρατη νόσο. Λίγες μέρες νωρίτερα μάλιστα, τα Χριστούγεννα του 2020, ο 24χρονος, τότε, είχε γίνει δότης μυελού των...
09 Ιουλίου, 2023 - 19:56
Τελευταία ενημέρωση: 09/07/2023 - 23:41

Ο γάμος του 26χρονου Γιάννη που έμεινε παράλυτος πέφτοντας για τον σταυρό

Διαδώστε:
Ο γάμος του 26χρονου Γιάννη που έμεινε παράλυτος πέφτοντας για τον σταυρό

Είχε συγκλονίσει το πανελλήνιο όταν την ημέρα των Θεοφανείων το 2021 βούτηξε στην Αμάρυνθο Εύβοιας να πιάσει τον σταυρό, καθώς είχε τάμα για τον αγαπημένο του αδελφό Στέργιο που έδινε τότε τη δίκη του μάχη με την επάρατη νόσο.

Λίγες μέρες νωρίτερα μάλιστα, τα Χριστούγεννα του 2020, ο 24χρονος, τότε, είχε γίνει δότης μυελού των οστών με σκοπό να βοηθήσει τον μεγαλύτερο αδερφό του.

Η τύχη ωστόσο φαίνεται πως δεν ήταν με το μέρος του, καθώς ο Γιάννης βούτηξε μαζί με τον πατέρα του και δύο ακόμα φίλους τους, όμως τραυματίστηκε σοβαρά στον αυχένα. Για μέρες ήταν σε κώμα.

Τελικά οι γιατροί διέγνωσαν ολική τετραπληγία. Έκτοτε παραμένει καθηλωμένος σε αμαξίδιο. Ωστόσο, δεν έχασε την πίστη του και παραμένει αισιόδοξος για τη ζωή, παρόλο που μέχρι σήμερα αντιμετωπίζει αρκετές δυσκολίες.

Η ζωή του από την στιγμή εκείνη άλλαξε, όχι όμως, και η αγάπη και ο έρωτας της πανέμορφης Μαρίας που λεπτό δεν έφυγε από κοντά του. Αντιθέτως, στάθηκε βράχος δίπλα στο παλικάρι που καθηλώθηκε σε αμαξίδιο και έγινε κομμάτι του σώματος του.

Ο έρωτας των δυο νέων και η αληθινή αγάπη τους επισφραγίστηκαν το Σάββατο 8 Ιουλίου 2023 με το γάμο τους. Ο αδελφός του Στέργιος αλλά και η μητέρα τους Κατερίνα με προσευχή και ακλόνητη πίστη στον Θεό παρακαλούσαν νύχτα μέρα. Και ο Γιάννης βγήκε νικητής από αυτή την περιπέτεια. Χθες μετά το μυστήριο ακολούθησε γλέντι σε κτήμα στην Εύβοια όπου ζει η οικογένεια.

(Πηγή: briefingnews.gr)

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων