17/03/2020 17/03/2020 Ο αναπληρωτής κυβερνήτης της Αγίας Πετρούπολης Ολέγκ Εργκάσσεφ συνέστησε στους πιστούς να αποφύγουν να φιλάνε τον σταυρό στους ναούς λόγω της εξάπλωσης του κορωνοϊού. “Θέλω όλοι οι κάτοικοι με κατανόηση να αντιμετωπίσουν την κατάσταση. Όλοι καταλαβαίνουμε ποιος είναι ο τρόπος μετάδοσης του κορωνοϊού. Είμαστε κοσμικό κράτος, σεβόμαστε τις θρησκευτικές παραδόσεις. Παρόλα αυτά είναι άμεσος τρόπος...
17 Μαρτίου, 2020 - 13:13
Τελευταία ενημέρωση: 17/03/2020 - 12:59

Αγία Πετρούπολη: Μην φιλάτε τον Σταυρό στις εκκλησίες

Διαδώστε:
Αγία Πετρούπολη: Μην φιλάτε τον Σταυρό στις εκκλησίες

Ο αναπληρωτής κυβερνήτης της Αγίας Πετρούπολης Ολέγκ Εργκάσσεφ συνέστησε στους πιστούς να αποφύγουν να φιλάνε τον σταυρό στους ναούς λόγω της εξάπλωσης του κορωνοϊού.
“Θέλω όλοι οι κάτοικοι με κατανόηση να αντιμετωπίσουν την κατάσταση. Όλοι καταλαβαίνουμε ποιος είναι ο τρόπος μετάδοσης του κορωνοϊού. Είμαστε κοσμικό κράτος, σεβόμαστε τις θρησκευτικές παραδόσεις. Παρόλα αυτά είναι άμεσος τρόπος εξάπλωσης της λοίμωξης. Βεβαίως ο καθένας αποφασίζει μόνος του, αλλά δεν σας συνιστώ να το κάνετε”, είπε στους δημοσιογράφους απαντώντας σε σχετική ερώτηση.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων