29/12/2022 29/12/2022 Ορθοστατικό υποτασικό επεισόδιο υπέστη σήμερα το πρωί ο Υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας ο οποίος πραγματοποιεί από χθες επίσημη επίσκεψη στο Άγιον Όρος. Σύμφωνα με ρεπορτάζ της ΕΡΤ ο Έλληνας Υπουργός Εξωτερικών υπέστη το επεισόδιο κατά τη διάρκεια της Θείας Λειτουργίας στην Ιερά Μονή Ξενοφώντος. Αμέσως εξετάστηκε από ιατρό του Κέντρου Υγείας Καρυών με την υγεία...
29 Δεκεμβρίου, 2022 - 9:49
Τελευταία ενημέρωση: 29/12/2022 - 10:03

Άγιον Όρος: Ορθοστατικό υποτασικό επεισόδιο υπέστη ο Νίκος Δένδιας

Διαδώστε:
Άγιον Όρος: Ορθοστατικό υποτασικό επεισόδιο υπέστη ο Νίκος Δένδιας

Ορθοστατικό υποτασικό επεισόδιο υπέστη σήμερα το πρωί ο Υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας ο οποίος πραγματοποιεί από χθες επίσημη επίσκεψη στο Άγιον Όρος.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της ΕΡΤ ο Έλληνας Υπουργός Εξωτερικών υπέστη το επεισόδιο κατά τη διάρκεια της Θείας Λειτουργίας στην Ιερά Μονή Ξενοφώντος. Αμέσως εξετάστηκε από ιατρό του Κέντρου Υγείας Καρυών με την υγεία του να είναι σε πολύ καλή κατάσταση.

Ωστόσο, μέχρι στιγμής δεν έχει διευκρινιστεί αν ο κ. Δένδιας θα συνεχίζει τις προγραμματισμένες για σήμερα επισκέψεις στις Ιερές Μονές Διονυσίου και Δοχειαρίου ή αν θα υπάρξει κάποια τροποποίηση του προγράμματος του.

Διαβάστε επίσης: 

Επίσκεψη Δένδια στο Άγιον Όρος: Οι συμβολισμοί, οι διαβεβαιώσεις στην Ιερά Κοινότητα και το προσκύνημα

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων