30/01/2022 31/01/2022 Την Τρίτη 1 Φεβρουαρίου και ώρα 8 μ.μ. στον Ιερό Ναό των Αγίων Αναργύρων Πλάκας θα τελεσθεί Ιερά Αγρυπνία επί τη εορτή της Υπαπαντής. Στον Ιερό Ναό βρίσκεται πλέον ενθρονισμένη η Ιερά Εικόνας της Παναγίας της Βηθλεεμίτισσας την οποία υποδέχθηκε κλήρος και λαός το Σάββατο το απόγευμα. Η Αγρυπνία θα αρχίσει με τον Εσπερινό της...
30 Ιανουαρίου, 2022 - 15:59
Τελευταία ενημέρωση: 31/01/2022 - 2:09

Αγρυπνία Υπαπαντής στον Ιερό Ναό Αγίων Αναργύρων Πλάκας

Διαδώστε:
Αγρυπνία Υπαπαντής στον Ιερό Ναό Αγίων Αναργύρων Πλάκας

Την Τρίτη 1 Φεβρουαρίου και ώρα 8 μ.μ. στον Ιερό Ναό των Αγίων Αναργύρων Πλάκας θα τελεσθεί Ιερά Αγρυπνία επί τη εορτή της Υπαπαντής.

Στον Ιερό Ναό βρίσκεται πλέον ενθρονισμένη η Ιερά Εικόνας της Παναγίας της Βηθλεεμίτισσας την οποία υποδέχθηκε κλήρος και λαός το Σάββατο το απόγευμα.

Η Αγρυπνία θα αρχίσει με τον Εσπερινό της Υπαπα­ντής και στην συνέχεια θα τελεσθεί ο Όρθρος και η Πανη­γυ­ρι­κή Θεία Λειτουργία.

Θα ψάλλει ο Βυζαντινός Χορός ΤΡΌΠΟΣ χωρισμένος σε δύο ημιχόρια. Στον δεξιό χορό Χοράρχης ο Πρωτοψάλτης του Μετοχίου του Παναγίου Τάφου στην Πλάκα και δάσκαλος τής Ψαλτικής τέχνης Κωνσταντίνος Αγγελίδης και στον αριστερό χορό ο Λαμπαδάριος Αθανάσιος Κούγιας.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων