10/08/2020 10/08/2020 Ο Ερντογάν κάνει επίδειξη σημαίας, ότι οι περιοχές αυτές του ανήκουν· πρόκειται για κανονική επιχείρηση που δεν αιφνιδιάζει, αλλά ταυτόχρονα κινείται οριακά στο σημείο Α της συμφωνίας Ελλάδας-Αιγύπτου, υποδηλώνοντας στη διεθνή κοινότητα ότι σέβεται τη συμφωνία δήλωσε μιλώντας στο Πρώτο Πρόγραμμα, στην εκπομπή GPS και στον Θάνο Σιαφάκα ο καθηγητής και βουλευτής της ΝΔ Άγγελος...
10 Αυγούστου, 2020 - 21:04
Τελευταία ενημέρωση: 10/08/2020 - 22:28

«Αν η Τουρκία επιχειρήσει το επόμενο βήμα, θα ματώσει»

Διαδώστε:
«Αν η Τουρκία επιχειρήσει το επόμενο βήμα, θα ματώσει»

Ο Ερντογάν κάνει επίδειξη σημαίας, ότι οι περιοχές αυτές του ανήκουν· πρόκειται για κανονική επιχείρηση που δεν αιφνιδιάζει, αλλά ταυτόχρονα κινείται οριακά στο σημείο Α της συμφωνίας Ελλάδας-Αιγύπτου, υποδηλώνοντας στη διεθνή κοινότητα ότι σέβεται τη συμφωνία δήλωσε μιλώντας στο Πρώτο Πρόγραμμα, στην εκπομπή GPS και στον Θάνο Σιαφάκα ο καθηγητής και βουλευτής της ΝΔ Άγγελος Συρίγος, κατά τη διάρκεια της σημερινής, κρίσιμης ημέρας των επικίνδυνων και προκλητικών κινήσεων του τουρκικού ερευνητικού Oruc Reis στο Αιγαίο.

Ο κ. Συρίγος είπε ακόμη ότι η Άγκυρα επιχειρεί έναν πόλεμο νεύρων. Αν η Τουρκία επιχειρήσει το επόμενο βήμα, όποια κι αν είναι η έκβαση, γνωρίζει ότι θα ματώσει, όπως χαρακτηριστικά ανέφερε, τονίζοντας ότι η Άγκυρα έχει ζυγίσει καλά και με απόλυτο τρόπο την ελληνική αποφασιστικότητα.

 

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων