11/10/2019 11/10/2019 Φωτογραφίες: Γιώργος Φερδής, Θεολόγος Δημοσιογράφος «Αν υπάρχει αγάπη μεταξύ μας θα πάμε μπροστά», δήλωσε ο νέος εμψηφισμένος Μητροπολίτης Φθιώτιδος κ. Συμεών αμέσως μετά την εκλογή του από την Ιεραρχία της Εκκλησίας της Ελλάδος. Τον Σεβασμιώτατο συνεχάρησαν ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδος Φάνης Σπανός, ο Δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης, ο Δήμαρχος Λαμιέων Ευθύμιος Καραϊσκος, ο Βουλευτής Φθιώτιδος...
11 Οκτωβρίου, 2019 - 12:16
Τελευταία ενημέρωση: 11/10/2019 - 13:58

«Αν υπάρχει αγάπη μεταξύ μας θα πάμε μπροστά»

Διαδώστε:
«Αν υπάρχει αγάπη μεταξύ μας θα πάμε μπροστά»

Φωτογραφίες: Γιώργος Φερδής, Θεολόγος Δημοσιογράφος

«Αν υπάρχει αγάπη μεταξύ μας θα πάμε μπροστά», δήλωσε ο νέος εμψηφισμένος Μητροπολίτης Φθιώτιδος κ. Συμεών αμέσως μετά την εκλογή του από την Ιεραρχία της Εκκλησίας της Ελλάδος.

Τον Σεβασμιώτατο συνεχάρησαν ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδος Φάνης Σπανός, ο Δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης, ο Δήμαρχος Λαμιέων Ευθύμιος Καραϊσκος, ο Βουλευτής Φθιώτιδος και πρώην Δήμαρχος Λαμιέων Γιώργος Κοτριωνιάς, καθώς επίσης και ηγούμενοι ιερών μονών, και πιστοί από την πόλη.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων