27/01/2022 27/01/2022 “Τιμάμε και θα τιμάμε πάντα τα εκατομμύρια των νεκρών μιας εγκληματικής εξουσίας”, τόνισε μεταξύ άλλων ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης με αφορμή τη Διεθνή Ημέρα Μνήμης για θύματα του Ολοκαυτώματος. “Ημέρα μνήμης για τα Θύματα του Ολοκαυτώματος. Τιμάμε και θα τιμάμε πάντα τα εκατομμύρια των νεκρών μιας εγκληματικής εξουσίας. Υποχρέωσή μας να μην...
27 Ιανουαρίου, 2022 - 17:20

Αναστασιάδης για Ολοκαύτωμα: Να θυμόμαστε για να παραμένουμε ζωντανοί και ελεύθεροι

Διαδώστε:
Αναστασιάδης για Ολοκαύτωμα: Να θυμόμαστε για να παραμένουμε ζωντανοί και ελεύθεροι

“Τιμάμε και θα τιμάμε πάντα τα εκατομμύρια των νεκρών μιας εγκληματικής εξουσίας”, τόνισε μεταξύ άλλων ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης με αφορμή τη Διεθνή Ημέρα Μνήμης για θύματα του Ολοκαυτώματος.

“Ημέρα μνήμης για τα Θύματα του Ολοκαυτώματος. Τιμάμε και θα τιμάμε πάντα τα εκατομμύρια των νεκρών μιας εγκληματικής εξουσίας. Υποχρέωσή μας να μην ξεχάσουμε ποτέ. Να θυμόμαστε για να παραμένουμε ζωντανοί και ελεύθεροι”, έγραψε χαρακτηριστικά στο προφίλ του στο twitter ο Νίκος Αναστασιάδης, Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων