28/07/2020 28/07/2020 Σε καμία των περιπτώσεων δεν θα αποδεχθώ τακτικές εκβιασμού και την όποια υπό απειλών διαπραγμάτευση όσον αφορά το κυπριακό ζήτημα, είπε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης, σε χαιρετισμό του στη διαδικτυακή τελετή έναρξης του Παγκόσμιου Συνεδρίου Αποδήμων Κυπρίων, σύμφωνα με ανακοίνωση της Προεδρίας. Ο Πρόεδρος Αναστασιάδης είπε πως το τελευταίο διάστημα όλοι γινόμαστε μάρτυρες...
28 Ιουλίου, 2020 - 22:15
Τελευταία ενημέρωση: 28/07/2020 - 22:05

ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ – ΚΥΠΡΙΑΚΟ: Δε δέχομαι τακτικές εκβιασμού

Διαδώστε:
ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ – ΚΥΠΡΙΑΚΟ: Δε δέχομαι τακτικές εκβιασμού

Σε καμία των περιπτώσεων δεν θα αποδεχθώ τακτικές εκβιασμού και την όποια υπό απειλών διαπραγμάτευση όσον αφορά το κυπριακό ζήτημα, είπε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης, σε χαιρετισμό του στη διαδικτυακή τελετή έναρξης του Παγκόσμιου Συνεδρίου Αποδήμων Κυπρίων, σύμφωνα με ανακοίνωση της Προεδρίας. Ο Πρόεδρος Αναστασιάδης είπε πως το τελευταίο διάστημα όλοι γινόμαστε μάρτυρες των κλιμακούμενων και διεθνώς καταδικαστέων ενεργειών της Τουρκίας. «Ενέργειες, όπως η παραβίαση των κυριαρχικών δικαιωμάτων εντός της Αποκλειστικής Οικονομικής Ζώνης και των Χωρικών Υδάτων της Κυπριακής Δημοκρατίας, απειλές εναντίον της Ελλάδας και των πλείστων γειτόνων στην Ανατολική Μεσόγειο αλλά και νέες εισβολές στη Λιβύη και τη Συρία.

(ΚΥΠΕ)

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων