28/02/2020 28/02/2020 Σε 2 μήνες αναμένεται να επαναλειτουργήσει το Κέντρο Φιλοξενίας Ασυνόδευτων Ανηλίκων αιτούντων άσυλο στα Ανώγεια. “Και αυτά τα παιδιά που θα έρθουν τώρα Θα τα αγκαλιάσουμε” δηλώνει στο kriti.tv ο π. Ανδρέας Κεφαλογιάννης, Εφημέριος του Ιερού Ναού του Αγίου Γεωργίου και προσθέτει: “Όπως είχα πει και παλαιότερα στα παιδιά, θα σεβαστούνε το χωριό, θα σεβαστούνε...
28 Φεβρουαρίου, 2020 - 14:10
Τελευταία ενημέρωση: 28/02/2020 - 13:57

Ανώγεια: Ο π. Γιώργης αγκαλιάζει τα ανήλικα προσφυγόπουλα

Διαδώστε:
Ανώγεια: Ο π. Γιώργης αγκαλιάζει τα ανήλικα προσφυγόπουλα

Σε 2 μήνες αναμένεται να επαναλειτουργήσει το Κέντρο Φιλοξενίας Ασυνόδευτων Ανηλίκων αιτούντων άσυλο στα Ανώγεια.

“Και αυτά τα παιδιά που θα έρθουν τώρα Θα τα αγκαλιάσουμε” δηλώνει στο kriti.tv ο π. Ανδρέας Κεφαλογιάννης, Εφημέριος του Ιερού Ναού του Αγίου Γεωργίου και προσθέτει: “Όπως είχα πει και παλαιότερα στα παιδιά, θα σεβαστούνε το χωριό, θα σεβαστούνε τη θρησκεία μας, τη σημαία μας και τον πολιτισμό μας. Και θα έχουμε μία όμορφη και ειρηνική συνύπαρξη”

Το Κέντρο Φιλοξενίας Ασυνόδευτων Ανηλίκων, αιτούντων Άσυλο στα Ανώγεια, άνοιξε τις πύλες του, το 2000, φιλοξενώντας εκατοντάδες παιδιά μέχρι τον Σεπτέμβριο του 2019.
Τότε έκλεισε η δομή, δυναμικότητας 25 θέσεων φιλοξενίας, καθώς αποχώρησε ο τελευταίος ανήλικος πρόσφυγας, ο οποίος ενηλικιώθηκε ενώ παράλληλα δεν δρομολογήθηκαν διαδικασίες για την συνέχιση της λειτουργίας της πρότυπης δομής, όπως περιέγραψε ο Δήμαρχος Ανωγείων, Σωκράτης Κεφαλογιάννης

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων