04/02/2022 04/02/2022 Ανοίγει μετά τις 2.00 το μεσημέρι η ηλεκτρονική πλατφόρμα για την υποβολή αίτησης από όσους πολίτες εγκλωβίστηκαν στην Αττική Οδό τις ημέρες του χιονιά, προκειμένου να πάρουν τις αποζημιώσεις των 2.000 ανά αυτοκίνητο. Περισσότερες λεπτομέρειες θα υπάρχουν στο site της Αττικής Οδού, ενώ θα εκδοθεί και σχετική ανακοίνωση. Σε αυτή τη φάση, οι πολίτες θα...
04 Φεβρουαρίου, 2022 - 12:25
Τελευταία ενημέρωση: 04/02/2022 - 12:13

Ανοίγει η πλατφόρμα για τις αποζημιώσεις στους εγκλωβισμένους της Αττικής Οδού

Διαδώστε:
Ανοίγει η πλατφόρμα για τις αποζημιώσεις στους εγκλωβισμένους της Αττικής Οδού

Ανοίγει μετά τις 2.00 το μεσημέρι η ηλεκτρονική πλατφόρμα για την υποβολή αίτησης από όσους πολίτες εγκλωβίστηκαν στην Αττική Οδό τις ημέρες του χιονιά, προκειμένου να πάρουν τις αποζημιώσεις των 2.000 ανά αυτοκίνητο.

Περισσότερες λεπτομέρειες θα υπάρχουν στο site της Αττικής Οδού, ενώ θα εκδοθεί και σχετική ανακοίνωση.

Σε αυτή τη φάση, οι πολίτες θα κληθούν να δηλώσουν στοιχεία του οχήματός τους στις εισόδους και εξόδους από τις οποίες μπήκαν και εξήλθαν καθώς και την ώρα εισόδου και εξόδου από αυτές. Θα τους ζητηθούν επίσης να δώσουν τηλέφωνο, μέιλ και τραπεζικό λογαριασμό.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων