07/05/2021 07/05/2021 Στο Φεστιβάλ ταινιών του Λος Άντζελες των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής ταξιδεύει η ταινία για το βίο του Αγίου Νεκταρίου, Επισκόπου Πενταπόλεως μετά τη βράβευσή της με το βραβείο κοινού στο 43ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου στη Μόσχα. Με το πιο σημαντικό βραβείο, λοιπόν, εκείνο του κοινού, στο οποίο απευθύνονται και την προτίμηση του οποίου επιδιώκουν να...
07 Μαΐου, 2021 - 8:13
Τελευταία ενημέρωση: 07/05/2021 - 8:14

“Άνθρωπος του Θεού” (Man of God): Μετά τη Μόσχα “ταξιδεύει” για το φεστιβάλ του Λος Άντζελες

Διαδώστε:
“Άνθρωπος του Θεού” (Man of God): Μετά τη Μόσχα “ταξιδεύει” για το φεστιβάλ του Λος Άντζελες

Στο Φεστιβάλ ταινιών του Λος Άντζελες των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής ταξιδεύει η ταινία για το βίο του Αγίου Νεκταρίου, Επισκόπου Πενταπόλεως μετά τη βράβευσή της με το βραβείο κοινού στο 43ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου στη Μόσχα.

Με το πιο σημαντικό βραβείο, λοιπόν, εκείνο του κοινού, στο οποίο απευθύνονται και την προτίμηση του οποίου επιδιώκουν να κατακτήσουν όλες οι ταινίες, ξεκίνησε την πολλά υποσχόμενη πορεία της η ταινία της Yelena Popovic για τον βίο του Αγίου Νεκταρίου που, μόλις το επιτρέψουν οι συνθήκες, θα προβληθεί στις κινηματογραφικές αίθουσες της Ελλάδας.

Η πολυσυζητημένη ταινία θα είναι διαθέσιμη στην ιστοσελίδα του φεστιβάλ του Λος Άντζελες www.lagff.org για δύο προβολές στις 22 και 23 Μαΐου. 

Παρακολουθήστε:

Στην ταινία που πρωταγωνιστεί ο Άρης Σερβετάλης συμμετέχει ένα εξαιρετικό πολυπρόσωπο καστ που αποτελείται από τους διεθνούς φήμης ηθοποιούς Αλεξάντερ Πετρόφ και Mickey Rourke και τους Έλληνες Χρήστο Λούλη, Καρυοφυλλιά Καραμπέτη, Νικήτα Τσακίρογλου, Γιάννη Στάνκογλου, Τάνια Τρύπη, Μαρθίλια Σβάρνα, Ιερώνυμο Καλετσάνο, Γιάννη Αναστασάκη, Γεράσιμο Σκιαδαρέση, Βασίλη Κουκαλάνι, Αλέξανδρο Μυλωνά, Μιχάλη Μητρούση, Μιχάλη Οικονόμου, Τόνια Σωτηροπούλου, Κορίνα-Άννα Γκούγκουλη, Μάνο Γαβρά, Σαράντο Γεωγλερή, Παναγιώτη Μαρίνο.

Τη μουσική της ταινίας υπογράφει ο πολυβραβευμένος μουσικοσυνθέτης Ζbigniew Preisner, με τη συμμετοχή της Αυστραλής μουσικού και τραγουδίστριας Lisa Gerrard και του αριστοτέχνη σολίστ στο κανονάκι Πάνου Δημητρακόπουλου.

Παραγωγή: Simeon Entertainment, View Master Films

Παραγωγή – σε συνεργασία με: Ιερά Μεγίστη Μονή Βατοπαιδίου, Ινστιτούτο Άγιος Μάξιμος o Γραικός, Ιερά Μητρόπολη Μεσογαίας και Λαυρεωτικής, Eurogroup Ltd

Mε την υποστήριξη των: Deep Dream, Ingenuity-FO, NP Ασφαλιστική, Ασφάλειαι Μινέττα, ΕΚΟΜΕ (Εθνικό Κέντρο Οπτικοακουστικών Μέσων και Επικοινωνίας)
Τις διεθνείς πωλήσεις της ταινίας έχει αναλάβει η Pinnacle Peak Pictures (Pure Flix/Quality Flix)

H ταινία θα κυκλοφορήσει στους κινηματογράφους το 2021 από την Feelgood Entertainment.

Facebook:@manofgodthemoviegreece Instagram:@manofgodthemoviegreece

Δείτε ακόμα:

«Ο Άνθρωπος του Θεού» (Man of God): Πρωταγωνιστές και συντελεστές μιλούν για την ταινία-σταθμό για το βίο του Αγίου Νεκταρίου (ΒΙΝΤΕΟ)

Το επίσημο τρέιλερ της ταινίας Man of God για τον Άγιο Νεκτάριο

Βραβείο κοινού για την ταινία «Ο Άνθρωπος του Θεού»

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων