26/03/2020 26/03/2020 Οι τοπικές αρχές της Αγίας Πετρούπολης απαγόρευσαν την επίσκεψη σε ιερούς ναούς από τις 28 Μαρτίου μέχρι τις 5 Απριλίου, όπως προκύπτει από το διάταγμα της τοπικής κυβέρνησης. “Απαγορεύεται “η επίσκεψη αντικειμένων (χώρων) θρησκευτικών οργανισμών, εκτός από διακονούντες και κληρικούς αυτών των θρησκευτικών ιδρυμάτων”, αναφέρει χαρακτηριστικά στο έγγραφο. Την ίδια περίοδο στην Αγία Πετρούπολη θα αναβληθεί η λειτουργία...
26 Μαρτίου, 2020 - 19:45
Τελευταία ενημέρωση: 26/03/2020 - 18:49

Απαγόρευσαν την επίσκεψη στους ναούς στην Αγ. Πετρούπολη οι τοπικές αρχές

Διαδώστε:
Απαγόρευσαν την επίσκεψη στους ναούς στην Αγ. Πετρούπολη οι τοπικές αρχές
Οι τοπικές αρχές της Αγίας Πετρούπολης απαγόρευσαν την επίσκεψη σε ιερούς ναούς από τις 28 Μαρτίου μέχρι τις 5 Απριλίου, όπως προκύπτει από το διάταγμα της τοπικής κυβέρνησης.
“Απαγορεύεται “η επίσκεψη αντικειμένων (χώρων) θρησκευτικών οργανισμών, εκτός από διακονούντες και κληρικούς αυτών των θρησκευτικών ιδρυμάτων”, αναφέρει χαρακτηριστικά στο έγγραφο.
Την ίδια περίοδο στην Αγία Πετρούπολη θα αναβληθεί η λειτουργία των επιχειρήσεων εστίασης, εκτός από την διανομή κατ’οίκον. Επίσης διακόπτεται προσωρινά η λειτουργία εμπορικών κέντρων, εκτός από φαρμακεία, βενζινάδικα, εμπορικά καταστήματα τροφίμων ή ειδών πρώτης ανάγκης.
Εκτός τούτου διακόπτεται η παροχή υπηρεσιών που προϋποθέτει η φυσική παρουσία ατόμου.
Για μία εβδομάδα απαγορεύεται η επίσκεψη σε πάρκα, κήπους, ενώ διακόπτεται η παροχή δημόσιων υπηρεσιών που δεν πραγματοποιούνται σε ηλεκτρονική μορφή, καθώς και η μεταφορά επιβατών και φορτίων με χρήση των οχημάτων και των τρόλεϊ.
Τέλος μέχρι τις 30 Απριλίου απαγορεύεται η πρόσβαση “σε χώρους διασκέδασης, νυχτερινές λέσχες, παιδικά κέντρα, κέντρα διασκέδασης”.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων