02/06/2020 02/06/2020 Απάντηση για το ρεπορτάζ, που είδε το φως της δημοσιότητας πριν λίγες μέρες και κατηγορούσε τον Αρχειπίσκοπο Αθηνών για μπίζνες με ΜΚΟ στα Μέγαρα έδωσε μέσω του σημερινού Δελτίου Τύπου η ΔΙΣ. Αναφερόμενη στο δημοσίευμα εφημερίδας τονίζει: “Οσον αφορά στο θέμα το οποίο προέκυψε σχετικά με δημοσιεύματα με τίτλους «Μπίζνες του αρχιεπισκόπου Ιερωνύμου με Μ.Κ.Ο....
02 Ιουνίου, 2020 - 16:47
Τελευταία ενημέρωση: 02/06/2020 - 16:56

Απάντηση για τις “Μπίζνες” του Αρχιεπισκόπου από τη ΔΙΣ

Διαδώστε:
Απάντηση για τις “Μπίζνες” του Αρχιεπισκόπου από τη ΔΙΣ

Απάντηση για το ρεπορτάζ, που είδε το φως της δημοσιότητας πριν λίγες μέρες και κατηγορούσε τον Αρχειπίσκοπο Αθηνών για μπίζνες με ΜΚΟ στα Μέγαρα έδωσε μέσω του σημερινού Δελτίου Τύπου η ΔΙΣ.

Αναφερόμενη στο δημοσίευμα εφημερίδας τονίζει:

“Οσον αφορά στο θέμα το οποίο προέκυψε σχετικά με δημοσιεύματα με τίτλους «Μπίζνες του αρχιεπισκόπου Ιερωνύμου με Μ.Κ.Ο. για δημιουργία κέντρου φιλοξενίας μεταναστών στη Νέα Πέραμο της περιοχής των Μεγάρων» και για την «παραχώρηση εκ μέρους της Εκκλησίας της Ελλάδος αναλόγου χώρου για τον παραπάνω σκοπό», η Δ.Ι.Σ. υπευθύνως δηλώνει ότι ουδεμία τέτοια παραχώρηση η ενοικίαση έγινε εκ μέρους της Εκκλησίας της Ελλάδος προς τους αρμοδίους φορείς της Πολιτείας, και ότι ουδέποτε ελήφθη σχετική απόφαση προς τούτο. Επί πλέον εκφράζει την συμπαράστασή της στην δικαία αντίδραση του λαού και των κατοίκων της περιοχής για το συγκεκριμένο θέμα, η οποία οφείλεται σε μη ορθές πληροφορίες.”

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων