11/08/2023 11/08/2023 Απέπλευσε σήμερα το μεσημέρι από το λιμάνι του Τάσουτζου της Σελεύκειας στη νότια Τουρκία το πλωτό γεωτρύπανο «Αμπντουλχαμίντ Χαν», συνοδευόμενο από το πλοίο υποστήριξης Kutsi Ilhan, σύμφωνα με το στίγμα που στέλνει στο δορυφορικό σύστημα ναυτικού γεωεντοπισμού Marinetraffic.com. Ο σταθμός της Αττάλειας της τουρκικής Υδρογραφικής και Ωκεανογραφικής Υπηρεσίας του τουρκικού Ναυτικού εξέδωσε χτες τη σχετική...
11 Αυγούστου, 2023 - 13:37
Τελευταία ενημέρωση: 11/08/2023 - 13:24

Απέπλευσε το πλωτό γεωτρύπανο «Αμπντουλχαμίντ Χαν»

Διαδώστε:
Απέπλευσε το πλωτό γεωτρύπανο «Αμπντουλχαμίντ Χαν»

Απέπλευσε σήμερα το μεσημέρι από το λιμάνι του Τάσουτζου της Σελεύκειας στη νότια Τουρκία το πλωτό γεωτρύπανο «Αμπντουλχαμίντ Χαν», συνοδευόμενο από το πλοίο υποστήριξης Kutsi Ilhan, σύμφωνα με το στίγμα που στέλνει στο δορυφορικό σύστημα ναυτικού γεωεντοπισμού Marinetraffic.com.

Ο σταθμός της Αττάλειας της τουρκικής Υδρογραφικής και Ωκεανογραφικής Υπηρεσίας του τουρκικού Ναυτικού εξέδωσε χτες τη σχετική NAVTEX με ισχύ από 10 Αυγούστου έως 6 Φεβρουαρίου 2024.

Σύμφωναμε την ertnews, προορισμός του είναι ο στόχος Akseki-1 νότια/νοτιοαανατολικά του Καστελόριζου, δυτικά της Κύπρου και νότια σε ευθεία γραμμή των Μύρων από τις τουρκικές ακτές. Ο νέος στόχος γεώτρησης εκτιμάται ότι βρίσκεται στα όρια της δυνητικής τουρκικής ΑΟΖ.

 

Πηγή: ertnews.gr (Ανταπόκριση – Κωνσταντινούπολη: Γιάννης Μανδαλίδης)

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων