18/02/2022 18/02/2022 Με την προβολή του δεύτερου επεισοδίου συνεχίστηκε χθες η σειρά «Άγιος Παΐσιος – Από τα Φάρασα στον Ουρανό» η οποία προβάλλεται κάθε Πέμπτη στις 22:30 από το MEGA, με τους τηλεθεατές να την αποθεώνουν για δεύτερη συνεχόμενη εβδομάδα στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης. Η νέα ιστορική-βιογραφική σειρά, παραγωγής του Ινστιτούτου Άγιος Μάξιμος ο Γραικός, ξεδιπλώνει την ιστορία της...
18 Φεβρουαρίου, 2022 - 10:04
Τελευταία ενημέρωση: 18/02/2022 - 10:37

Αποθέωσαν και πάλι την σειρά “Άγιος Παΐσιος” οι τηλεθεατές

Διαδώστε:
Αποθέωσαν και πάλι την σειρά “Άγιος Παΐσιος” οι τηλεθεατές

Με την προβολή του δεύτερου επεισοδίου συνεχίστηκε χθες η σειρά «Άγιος Παΐσιος – Από τα Φάρασα στον Ουρανό» η οποία προβάλλεται κάθε Πέμπτη στις 22:30 από το MEGA, με τους τηλεθεατές να την αποθεώνουν για δεύτερη συνεχόμενη εβδομάδα στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης.

Η νέα ιστορική-βιογραφική σειρά, παραγωγής του Ινστιτούτου Άγιος Μάξιμος ο Γραικός, ξεδιπλώνει την ιστορία της ζωής του Αγίου Παϊσίου από τη γέννησή του μέχρι τη στιγμή που αποφάσισε να μονάσει. Ένας ευλογημένος άνθρωπος, που κατά τη διάρκεια της επίγειας ζωής του φώτιζε με τον πνευματικό του λόγο και την αγάπη του τους συνανθρώπους του προς δόξαν Θεού! 

Στο δεύτερο επεισόδιο οι ξεριζωμένοι από την Καππαδοκία έφτασαν στον Πειραιά, περιμένοντας να βρουν τη «μάνα Ελλάδα» που θα τους αγκαλιάσει, ωστόσο συνάντησαν πάρα πολλές δυσκολίες και προβλήματα.

Το hashtag #AgiosPaisios βρέθηκε στις πρώτες θέσεις των trends του Twitter με δεκάδες μηνύματα αγάπης και ενθουσιασμού για την εξαιρετική σειρά. Τόσο οι τηλεθεατές, όσο και οι χρήστες των social media, οι οποίοι υποδέχτηκαν με ενθουσιασμό το πρώτο επεισόδιο, αποθέωσαν και και στο δεύτερο επεισόδιο και κυρίως την ερμηνεία του Νικήτα Τσακίρογλου ως Άγιος Αρσένιος ο Καππαδόκης με τους χρήστες του twitter να τονίζουν πως είναι εξαιρετικός ηθοποιός και ο τρόπος που παίζει ανατριχιαστικός.

 

Η ζωή ενός μεγάλου Αγίου στην οθόνη

Η νέα ιστορική-βιογραφική σειρά, παραγωγής του Ινστιτούτου Άγιος Μάξιμος ο Γραικός, ξεδιπλώνει την ιστορία της ζωής του Αγίου Παϊσίου από τη γέννησή του μέχρι τη στιγμή που αποφάσισε να μονάσει· ένας ευλογημένου ανθρώπου, που κατά τη διάρκεια της επίγειας ζωής του φώτιζε με τον πνευματικό του λόγο και την αγάπη του τους συνανθρώπους του προς δόξαν Θεού!

Τα γυρίσματα πραγματοποιήθηκαν σε τόπους όπου έζησε ο Άγιος Παΐσιος, όπως η Κόνιτσα και το Άγιον Όρος.

Πρωταγωνιστούν: Νικήτας Τσακίρογλου, Σμαράγδα Σμυρναίου, Δημήτρης Ξανθόπουλος, Χριστίνα Παυλίδου, Δημήτρης Ήμελλος, Δρόσος Σκώτης, Δέσποινα Γκάτζιου

Στον ρόλο του Αγίου Παϊσίου, ο Προκόπης Αγαθοκλέους

Στον ρόλο του Γέροντα Κυρίλλου, ο Γιώργος Αρμένης

Στον ρόλο του βοσκού Θόδωρου, ο Γιάννης Στάνκογλου

Στον ρόλο του Ηγούμενου Καλλίνικου, ο Κώστας Αποστολάκης

Στον ρόλο της κυρά-Γιώργαινας, η Ρηνιώ Κυριαζή

Στον ρόλο του Αρσενίου Εζνεπίδη, ο Παΐσιος Έξαρχος

Το σενάριο της σειράς υπογράφει ο Γιώργος Τσιάκκας και τη σκηνοθεσία ο Στάμος Τσάμης.

Εκτέλεση Παραγωγής: Green Olive Films

Παραγωγή: Ινστιτούτο Άγιος Μάξιμος ο Γραικός

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

«Άγιος Παΐσιος»: Στο «κόκκινο» η τηλεθέαση – Διθυραμβικά σχόλια

Άγιος Παΐσιος: Eνθουσιασμός στα κοινωνικά δίκτυα για την τηλεοπτική σειρά – «έπεσε» το Twitter

Τι είπε ο ηθοποιός που ενσαρκώνει τον Άγιο Παΐσιο στην νέα σειρά

Ο σεναριογράφος του «Αγίου Παϊσίου» μιλάει για την νέα σειρά

“Άγιος Παΐσιος” – Τι θα δούμε σήμερα στο δεύτερο επεισόδιο της σειράς που συγκλόνισε στην πρεμιέρα

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων