13/05/2024 13/05/2024 Νεαρός βορειοηπειρώτης, μόνιμος κάτοικος Αργολίδας, βαπτίστηκε Ορθόδοξος από δεκατρείς αναδόχους στον Ιερό ναό του Αγίου Νεκταρίου στα Λευκάκια Ναυπλίου. Ο λόγος για τον νεοφώτιστο Αλέξανδρο Μαλούτα 25 ετών που ζει μόνιμα στα Λευκάκια Ναυπλίου με καταγωγή από την Βόρειο Ήπειρο. Το μυστήριο της Βάπτισης έγινε την Κυριακή 12 Μαϊου και τέλεσε ο εφημέριος Λευκακίων Ιερομόναχος...
13 Μαΐου, 2024 - 7:25
Τελευταία ενημέρωση: 13/05/2024 - 7:36

Αργολίδα: Βάπτιση με 13 αναδόχους στον Ιερό Ναό Αγίου Νεκταρίου στα Λευκάκια Ναυπλίου

Διαδώστε:
Αργολίδα: Βάπτιση με 13 αναδόχους στον Ιερό Ναό Αγίου Νεκταρίου στα Λευκάκια Ναυπλίου

Νεαρός βορειοηπειρώτης, μόνιμος κάτοικος Αργολίδας, βαπτίστηκε Ορθόδοξος από δεκατρείς αναδόχους στον Ιερό ναό του Αγίου Νεκταρίου στα Λευκάκια Ναυπλίου.

Ο λόγος για τον νεοφώτιστο Αλέξανδρο Μαλούτα 25 ετών που ζει μόνιμα στα Λευκάκια Ναυπλίου με καταγωγή από την Βόρειο Ήπειρο. Το μυστήριο της Βάπτισης έγινε την Κυριακή 12 Μαϊου και τέλεσε ο εφημέριος Λευκακίων Ιερομόναχος π. Μιχαήλ Καλαμαράς.

Εκφράζοντας την επιθυμία του να γίνει Χριστιανός Ορθόδοξος, δέχθηκε χθες το ιερό βάπτισμα, συγκινώντας όλους όσοι παρευρέθηκαν. Η βάπτιση για κάθε πιστό σηματοδοτεί την είσοδό του στην Εκκλησία και αποτελεί ένα από τα ιερότερα μυστήρια της Ορθόδοξης πίστης, αφού μεταδίδεται στο βαπτιζόμενο χαρίσματα του Αγίου Πνεύματος.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων