10/04/2021 10/04/2021 Σε εμβολιασμό παρότρυνε τους πιστούς ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμος, ερωτηθείς για το θέμα κατά την έξοδό του από τον Μητροπολιτικό Ναό Αθηνών σήμερα το πρωί, 10 Απριλίου 2021, όπου παραβρέθηκε συμπροσευχούμενος στην εορτή του Αγίου Πατριάρχη Κωνσταντινουπόλεως Γρηγορίου του Ε’.   «Το θέμα του εμβολιασμού πρέπει να το δούμε σαν τείχος. Ιδιαίτερα...
10 Απριλίου, 2021 - 18:41

Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος: «Ιδιαίτερα οι ηλικιωμένοι να τρέξουμε να εμβολιαστούμε»

Διαδώστε:
Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος: «Ιδιαίτερα οι ηλικιωμένοι να τρέξουμε να εμβολιαστούμε»

Σε εμβολιασμό παρότρυνε τους πιστούς ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμος, ερωτηθείς για το θέμα κατά την έξοδό του από τον Μητροπολιτικό Ναό Αθηνών σήμερα το πρωί, 10 Απριλίου 2021, όπου παραβρέθηκε συμπροσευχούμενος στην εορτή του Αγίου Πατριάρχη Κωνσταντινουπόλεως Γρηγορίου του Ε’.  

«Το θέμα του εμβολιασμού πρέπει να το δούμε σαν τείχος. Ιδιαίτερα εμείς οι ηλικιωμένοι και οι ευπαθείς ομάδες πρέπει να τρέξουμε, για να εμβολιαστούμε, όχι απλώς να πάμε» δήλωσε ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος μιλώντας στην ΕΡΤ και συνέχισε ότι «έτσι προστατεύουμε όχι μόνο τον εαυτό μας, αλλά και τους άλλους ανθρώπους. Και η χριστιανική αγάπη αυτό λέει». Επίσης, ο Αρχιεπίσκοπος σημείωσε ότι «πρέπει να έχουμε εμπιστοσύνη στους επιστήμονες και στους ειδικούς και να μην διστάσουμε να εμβολιαστούμε, ώστε να γίνουμε ο τοίχος που θα μπορέσει να εμποδίσει την περαιτέρω ακμή της ασθενείας του κορωνοϊού».

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων