14/11/2020 15/11/2020 «Βεβαίως και θα κοινωνούσα» υποστήριξε σήμερα, 14 Νοεμβρίου 2020,  η Καθηγήτρια Επιδημιολογίας κ. Αθηνά Λινού, απαντώντας σε σχετικό ερώτημα της Μάριον Μιχελιδάκη στην εκπομπή της ΕΡΤ «Κάτι τρέχει με τη Μάριον». Η κυρία Λινού επισήμανε πως «δεν υπάρχει μελέτη, η οποία να αποδεικνύει ότι μέσω της Θείας Κοινωνίας μεταδίδεται η νόσος», αλλά και ότι «δεν μπορούμε...
14 Νοεμβρίου, 2020 - 18:13
Τελευταία ενημέρωση: 15/11/2020 - 2:49

Αθηνά Λινού: «Βεβαίως και θα κοινωνούσα»

Διαδώστε:
Αθηνά Λινού: «Βεβαίως και θα κοινωνούσα»

«Βεβαίως και θα κοινωνούσα» υποστήριξε σήμερα, 14 Νοεμβρίου 2020,  η Καθηγήτρια Επιδημιολογίας κ. Αθηνά Λινού, απαντώντας σε σχετικό ερώτημα της Μάριον Μιχελιδάκη στην εκπομπή της ΕΡΤ «Κάτι τρέχει με τη Μάριον». Η κυρία Λινού επισήμανε πως «δεν υπάρχει μελέτη, η οποία να αποδεικνύει ότι μέσω της Θείας Κοινωνίας μεταδίδεται η νόσος», αλλά και ότι «δεν μπορούμε να λύσουμε θέματα πνευματικά και ορθοδόξου πίστεως με τη λογική».

Η κ. Λινού ξεκαθάρισε, μάλιστα, πως είναι πιστή Ορθόδοξη Χριστιανή.

Παρακολουθήσετε το σχετικό βίντεο:

 

Στην ίδια εκπομπή ο Αρχιμανδρίτης Σεραφείμ Δημητρίου, ιερέας στην Αγία Μαρίνα Ηλιουπόλεως, που έκανε την περιφορά της εικόνας του Αγίου Νεκταρίου την ημέρα της εορτής του Αγίου στους δρόμους της Ηλιουπόλεως, μίλησε για τους λόγους της πράξεώς του. «Δεν είμαστε μόνο σώμα, είμαστε και ψυχές και χρειαζόμαστε πνευματική τροφή», εξήγησε ο ιερέας, που τέλεσε την λιτανεία χωρίς πομπή, όπως ορίζει ο νόμος.

Παρακολουθήσετε το σχετικό βίντεο:

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων