30/10/2020 30/10/2020 Το Σάββατο το πρωί στις 10:00 θα απευθυνθεί με τηλεοπτικό μήνυμα ο πρωθυπουργός στους πολίτες για τα νέα μέτρα για τον κορωνοϊό. Σημειώνεται ότι ο πρωθυπουργός επρόκειτο να μεταδώσει μήνυμα αναφορικά με τα νέα μέτρα για την πανδημία, όπως εξήγγειλε ο ίδιος χθες. Αυτή την ώρα ο Κυριάκος Μητσοτάκης βρίσκεται στο γραφείο του και ενημερώνεται...
30 Οκτωβρίου, 2020 - 16:26
Τελευταία ενημέρωση: 30/10/2020 - 16:33

Μητσοτάκης: “Η Σάμος άντεξε” – Αύριο στις 10 το διάγγελμα

Διαδώστε:
Μητσοτάκης: “Η Σάμος άντεξε” – Αύριο στις 10 το διάγγελμα

Το Σάββατο το πρωί στις 10:00 θα απευθυνθεί με τηλεοπτικό μήνυμα ο πρωθυπουργός στους πολίτες για τα νέα μέτρα για τον κορωνοϊό.

Σημειώνεται ότι ο πρωθυπουργός επρόκειτο να μεταδώσει μήνυμα αναφορικά με τα νέα μέτρα για την πανδημία, όπως εξήγγειλε ο ίδιος χθες.

Αυτή την ώρα ο Κυριάκος Μητσοτάκης βρίσκεται στο γραφείο του και ενημερώνεται για τι κατάσταση μετά το σεισμό στη Σάμο.

«Η Σάμος άντεξε. Κυβερνητικό κλιμάκιο μεταβαίνει στο νησί για την αντιμετώπιση των προβλημάτων. Ενημερώνομαι διαρκώς για την κατάσταση και καλώ τους κατοίκους να βρίσκονται σε εγρήγορση όσο διαρκεί η μετασεισμική δραστηριότητα. Οι ανακοινώσεις για την πανδημία θα γίνουν αύριο», έγραψε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων