03/03/2021 03/03/2021 Συνεδριάζει εκ νέου σήμερα από τις 11 το πρωί η Επιτροπή των ειδικών του υπουργείου Υγείας προκειμένου να αποτιμήσει τα νέα επιδημιολογικά δεδομένα, μετά και την ανακοίνωση 2.353 νέων κρουσμάτων κορωνοϊού, αριθμός που αποτελεί αρνητικό ρεκόρ για το 2021. Χθες το απόγευμα συνεκλήθη εκτάκτως η «υποεπιτροπή» των λοιμωξιολόγων και εκτός απροόπτου σήμερα το απόγευμα θα...
03 Μαρτίου, 2021 - 8:48
Τελευταία ενημέρωση: 03/03/2021 - 8:49

COVID -19: Έρχονται νέα πιο αυστηρά μέτρα

Διαδώστε:
COVID -19: Έρχονται νέα πιο αυστηρά μέτρα

Συνεδριάζει εκ νέου σήμερα από τις 11 το πρωί η Επιτροπή των ειδικών του υπουργείου Υγείας προκειμένου να αποτιμήσει τα νέα επιδημιολογικά δεδομένα, μετά και την ανακοίνωση 2.353 νέων κρουσμάτων κορωνοϊού, αριθμός που αποτελεί αρνητικό ρεκόρ για το 2021.

Χθες το απόγευμα συνεκλήθη εκτάκτως η «υποεπιτροπή» των λοιμωξιολόγων και εκτός απροόπτου σήμερα το απόγευμα θα ανακοινωθούν νέα ακόμα πιο αυστηρά μέτρα από το υπουργείο Υγείας.
Πληροφορίες μάλιστα αναφέρουν ότι στο τραπέζι της χθεσινής συνεδρίασης τέθηκε ακόμα και το σενάριο για καθολικό απαγορευτικό στο σύνολο της χώρας, αντίστοιχο με εκείνο του περσινού Μαρτίου. Μάλιστα, ειδικοί ζητούν την άμεση εφαρμογή του νέου καθεστώτος από αύριο στις 6 το πρωί και για τουλάχιστον δύο εβδομάδες.
Πάντως, ήδη έχει αποτυπωθεί διαφωνία μεταξύ των μελών της επιτροπής, δεδομένου ότι άλλοι εισηγούνται τη λήψη σκληρότερων μέτρων και καθολικό πανελλαδικό lockdown τύπου Μαρτίου 2020 και άλλοι υποστηρίζουν ότι απαιτούνται «έξυπνες» κινήσεις και διορθωτικές παρεμβάσεις σε υφιστάμενα μέτρα που δεν απέδωσαν τα επιδιωκώμενα αποτελέσματα.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων