03/08/2020 03/08/2020 Στο πλαίσιο της συνεχούς αξιολόγησης της κατάστασης και λόγω της αύξησης των κρουσμάτων κορωνοϊού τις τελευταίες ημέρες, ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης θα έχει σήμερα στις 9:30, τηλεδιάσκεψη με τους Σωτήρη Τσιόδρα, Βασίλη Κικίλια, Βασίλη Κοντοζαμάνη και Νίκο Χαρδαλιά. Όπως έχει ανακοινώσει ο ίδιος ο πρωθυπουργός, οι τηλεδιασκέψεις τον Αύγουστο θα πραγματοποιούνται τρεις φορές την εβδομάδα...
03 Αυγούστου, 2020 - 8:13
Τελευταία ενημέρωση: 03/08/2020 - 8:16

COVID-19: Τηλεδιάσκεψη υπό τον πρωθυπουργό

Διαδώστε:
COVID-19: Τηλεδιάσκεψη υπό τον πρωθυπουργό

Στο πλαίσιο της συνεχούς αξιολόγησης της κατάστασης και λόγω της αύξησης των κρουσμάτων κορωνοϊού τις τελευταίες ημέρες, ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης θα έχει σήμερα στις 9:30, τηλεδιάσκεψη με τους Σωτήρη Τσιόδρα, Βασίλη Κικίλια, Βασίλη Κοντοζαμάνη και Νίκο Χαρδαλιά.

Όπως έχει ανακοινώσει ο ίδιος ο πρωθυπουργός, οι τηλεδιασκέψεις τον Αύγουστο θα πραγματοποιούνται τρεις φορές την εβδομάδα Δευτέρα-Τετάρτη-Παρασκευή. Αναμένεται ο πρωθυπουργός να στείλει αυστηρό μήνυμα για την τήρηση των μέτρων και την αυστηροποίηση των ελέγχων καθώς η κυβέρνηση έχει διαμηνύσει ότι η χαλάρωση που έχει επέλθει είναι επικίνδυνη. Η κυβέρνηση, όπως έχει επισημάνει, παρακολουθεί την κατάσταση, ακούει τις εισηγήσεις των ειδικών και είναι αποφασισμένη να λάβει όποια μέτρα χρειαστούν για να περιορίσει την περαιτέρω διασπορά του κορονοϊού στην κοινότητα.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων