13/07/2021 13/07/2021 «Στο πνεύμα της Εκκλησίας, της Αλληλεγγύης και της Αγάπης να προστατέψουμε αλλήλους» ήταν το μήνυμα του Υπουργού Υγείας ενώ ο Καθηγητής Σ. Τσιόδρας τόνισε ότι «Είμαστε συνοδοιπόροι με την Εκκλησία στην αναζήτηση της Αλήθειας». «Μέσα στο πνεύμα του έργου της Εκκλησίας θα παλέψουμε και θα αγωνιστούμε για το καλό του λαού μας» επεσήμανε ο Μακαριώτατος...
13 Ιουλίου, 2021 - 12:14
Τελευταία ενημέρωση: 13/07/2021 - 12:15

Δείτε τις δηλώσεις Κικίλια στη ΔΙΣ (ΒΙΝΤΕΟ)

Διαδώστε:
Δείτε τις δηλώσεις Κικίλια στη ΔΙΣ (ΒΙΝΤΕΟ)

«Στο πνεύμα της Εκκλησίας, της Αλληλεγγύης και της Αγάπης να προστατέψουμε αλλήλους» ήταν το μήνυμα του Υπουργού Υγείας ενώ ο Καθηγητής Σ. Τσιόδρας τόνισε ότι «Είμαστε συνοδοιπόροι με την Εκκλησία στην αναζήτηση της Αλήθειας». «Μέσα στο πνεύμα του έργου της Εκκλησίας θα παλέψουμε και θα αγωνιστούμε για το καλό του λαού μας» επεσήμανε ο Μακαριώτατος Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμος.

Παρακολουθήστε:

O υπουργός Υγείας κ. Κικίλιας ανέφερε: «Στο πνεύμα της Εκκλησίας, της Αλληλεγγύης και της Αγάπης να προστατέψουμε αλλήλους» ενώ στη συνέχεια ευχαρίστησε για τη φιλοξενία και τόνισε ότι ζήτησε οι Άγιοι Πατέρες να στηρίξουν αυτή την προσπάθεια στο πνεύμα του Χριστού έτσι ώστε σε όλη την Ιεραρχία να μπορέσουμε να ξαναενημερώσουμε και παροτρύνουμε το ποίμνιό και τους συμπολίτες μας ώστε να τους προστατέψουμε».

Διαβάστε αναλυτικά – Ολοκληρώθηκε η Συνάντηση Κικίλια και Τσιόδρα με τη ΔΙΣ – «Συνοδοιπόροι με την Εκκλησία στην αναζήτηση της Αλήθειας»

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων