14/05/2020 14/05/2020 Υπουργός Εσωτερικών από τους Κήπους: “Δεν θα κουραστούμε ποτέ να φυλάμε τα σύνορά μας” Στην Κομοτηνή βρέθηκε για τις εκδηλώσεις τιμής των 100 ετών από την απελευθέρωση της Θράκης, ο υπουργός Εσωτερικών Τάκης Θεοδωρικάκος. Μετά το πέρας των εορταστικών εκδηλώσεων και τη συνάντηση που είχε με φορείς, ο κ. Θεοδωρικάκος επισκέφθηκε το Εθνικό Φυλάκιο Γέφυρας...
14 Μαΐου, 2020 - 20:10
Τελευταία ενημέρωση: 14/05/2020 - 20:12

“Δεν θα κουραστούμε ποτέ να φυλάμε τα σύνορά μας”

Διαδώστε:
“Δεν θα κουραστούμε ποτέ να φυλάμε τα σύνορά μας”

Υπουργός Εσωτερικών από τους Κήπους: “Δεν θα κουραστούμε ποτέ να φυλάμε τα σύνορά μας”

Στην Κομοτηνή βρέθηκε για τις εκδηλώσεις τιμής των 100 ετών από την απελευθέρωση της Θράκης, ο υπουργός Εσωτερικών Τάκης Θεοδωρικάκος.

Μετά το πέρας των εορταστικών εκδηλώσεων και τη συνάντηση που είχε με φορείς, ο κ. Θεοδωρικάκος επισκέφθηκε το Εθνικό Φυλάκιο Γέφυρας Κήπων όπου και συνομίλησε με αξιωματικούς και οπλίτες.

Σε ανάρτησή του ο κ. Θεοδωρικάκος, τονίζει:

“Κάθε γωνιά της Θράκης αναβλύζει ελληνική ιστορία, γιατί σε κάθε γωνιά της Θράκης είναι παρούσα η Ελλάδα της υπερηφάνειας και της εθνικής αξιοπρέπειας. Της Θράκης μας που είναι το σύνορο και η αρχή της Ελλάδας. Της Θράκης μας που είναι το σύνορο και η αρχή της Ευρώπης. Σήμερα, 100 χρόνια μετά την ενσωμάτωση της Θράκης, η Ελλάδα συνεχίζει να βιώνει απειλές και προκλήσεις από τους εξ ανατολών γείτονές μας. Εδώ από τη Θράκη στέλνουμε ισχυρό μήνυμα: Απαντάμε με αποφασιστικότητα! Δεν θα κουραστούμε ποτέ να φυλάμε τα σύνορά μας!”

Κατά την επίσκεψη τον κ. Θεοδωρικάκο συνόδευαν ο υφυπουργός Εσωτερικών (Μακεδονίας – Θράκης) κ. Θεόδωρος Καράογλου και ο Περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης κ. Χρήστος Μέτιος.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων