19/04/2020 19/04/2020 Μία σειρά από ζωντανές μεταδόσεις από τον Καθεδρικό Ναό Φανερωμένης Χολαργού ολοκληρώθηκε το βράδυ της Αναστάσεως, με το Χριστός Ανέστη να ακούγεται μεν σε άδειους Ναούς, αλλά να φθάνει σε χιλιάδες σπιτικά μέσω του «Μένουμε Χολαργό» και όλων των έτερων διαδικτυακών μεταδόσεων από Μέσα Ενημέρωσης ανά την επικράτεια. Μία σειρά από ζωντανές μεταδόσεις που ευχόμαστε...
19 Απριλίου, 2020 - 18:23

“Δεύτε λάβετε Φως” στον Χολαργό (ΒΙΝΤΕΟ)

Διαδώστε:
“Δεύτε λάβετε Φως” στον Χολαργό (ΒΙΝΤΕΟ)

Μία σειρά από ζωντανές μεταδόσεις από τον Καθεδρικό Ναό Φανερωμένης Χολαργού ολοκληρώθηκε το βράδυ της Αναστάσεως, με το Χριστός Ανέστη να ακούγεται μεν σε άδειους Ναούς, αλλά να φθάνει σε χιλιάδες σπιτικά μέσω του «Μένουμε Χολαργό» και όλων των έτερων διαδικτυακών μεταδόσεων από Μέσα Ενημέρωσης ανά την επικράτεια.

Μία σειρά από ζωντανές μεταδόσεις που ευχόμαστε να μη χρειαστεί να επαναληφθεί, με την ελπίδα η πανδημία των ημερών να αποτελέσει σύντομα παρελθόν και οι Ναοί να γεμίσουν και πάλι από τους πιστούς τους.

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ – ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΦΑΝΕΡΩΜΕΝΗ ΧΟΛΑΡΓΟΥ:

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων