19/01/2022 19/01/2022 Με την ευκαιρία της Εορτής των Τριών Ιεραρχών, Εορτή της Ελληνικής Παιδείας και των Γραμμάτων, η Ορθόδοξη Ακαδημία Κρήτης διοργανώνει διαδικτυακή εκδήλωση την Κυριακή 30 Ιανουαρίου 2022 και ώρα 17:00, για να προβληματισθούμε μαζί για το μέλλον της Παιδείας του τόπου, με επίκεντρο τη θέση των Νέων Τεχνολογιών στη ζωή μας. Ομιλητές στην παραπάνω εκδήλωση...
19 Ιανουαρίου, 2022 - 14:42
Τελευταία ενημέρωση: 19/01/2022 - 14:50

Διαδικτυακή εκδήλωση για την εορτή των Τριών Ιεραρχών στην ΟΑΚ

Διαδώστε:
Διαδικτυακή εκδήλωση για την εορτή των Τριών Ιεραρχών στην ΟΑΚ

Με την ευκαιρία της Εορτής των Τριών Ιεραρχών, Εορτή της Ελληνικής Παιδείας και των Γραμμάτων, η Ορθόδοξη Ακαδημία Κρήτης διοργανώνει διαδικτυακή εκδήλωση την Κυριακή 30 Ιανουαρίου 2022 και ώρα 17:00, για να προβληματισθούμε μαζί για το μέλλον της Παιδείας του τόπου, με επίκεντρο τη θέση των Νέων Τεχνολογιών στη ζωή μας.

Ομιλητές στην παραπάνω εκδήλωση θα είναι ο Νεκτάριος Ταβερναράκης, Πρόεδρος του Δ.Σ. του Ινστιτούτου Έρευνας και Τεχνολογίας (ΙΤΕ) Κρήτης και Καθηγητής Ιατρικής Σχολής Πανεπιστημίου Κρήτης και ο Διονύσιος Σκλήρης, Διδάσκων Καθηγητής στο Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο.

Τον συντονισμό θα έχει ο Κωνσταντίνος Β. Ζορμπάς, Γενικός Διευθυντής της ΟΑΚ, Άρχων Ιερομνήμων της Α.τ.Χ.Μ.Ε., ενώ οι Εκπαιδευτικοί Θωμάς Παναγιώτου (ΠΕ03) και Δημήτριος Χοϊλούς (ΠΕ01) θα υποβάλουν στους ομιλητές ερωτήματα σχετικά με το θέμα.

Η εκδήλωση θα μεταδοθεί από το κανάλι του Ιδρύματος στο YouTube. Το μόνο που απαιτείται είναι η σύνδεση μέσω του συνδέσμου: https://bit.ly/2J7COjq επιλέγοντας τη συγκεκριμένη εκδήλωση, που θα έχει τη σήμανση “LIVE” (Ζωντανή Μετάδοση).

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων