24/01/2022 24/01/2022 Σε Αττική, Εύβοια και Κρήτη εντοπίζονται τα σημαντικότερα προβλήματα ηλεκτροδότησης, εξαιτίας της κακοκαιρίας “Ελπίς”, σύμφωνα με την ενημέρωση από τον ΔΕΔΔΗΕ (τηλ. αναγγελίας βλαβών 11500), ο οποίος αναφέρει σε ηχογραφημένο μήνυμά του ότι «καταβάλλεται κάθε δυνατή προσπάθεια στις περιοχές που εμφανίζονται προβλήματα και ζητάει την κατανόηση των καταναλωτών». Στην Αττική διακοπή της ηλεκτροδότησης παρατηρείται στην...
24 Ιανουαρίου, 2022 - 19:55
Τελευταία ενημέρωση: 24/01/2022 - 19:57

Διακοπές ρεύματος λόγω κακοκαιρίας – Προσπάθειες αποκατάστασης από τον ΔΕΔΔΗΕ

Διαδώστε:
Διακοπές ρεύματος λόγω κακοκαιρίας – Προσπάθειες αποκατάστασης από τον ΔΕΔΔΗΕ

Σε Αττική, Εύβοια και Κρήτη εντοπίζονται τα σημαντικότερα προβλήματα ηλεκτροδότησης, εξαιτίας της κακοκαιρίας “Ελπίς”, σύμφωνα με την ενημέρωση από τον ΔΕΔΔΗΕ (τηλ. αναγγελίας βλαβών 11500), ο οποίος αναφέρει σε ηχογραφημένο μήνυμά του ότι «καταβάλλεται κάθε δυνατή προσπάθεια στις περιοχές που εμφανίζονται προβλήματα και ζητάει την κατανόηση των καταναλωτών».

Στην Αττική διακοπή της ηλεκτροδότησης παρατηρείται στην Παλλήνη στη λεωφόρο Μαραθώνος και την Ανθούσα. Μπλακ άουτ σημειώθηκε και σε περιοχές των Βορείων Προαστίων και πιο συγκεκριμένα σε Χολαργό, Χαλάνδρι, Αγία Παρασκευή εξαιτίας της κακοκαιρίας.

– Στην Εύβοια τα συνεργεία του ΔΕΔΔΗΕ αντιμετωπίζουν επίσης σοβαρά προβλήματα πρόσβασης για την αποκατάσταση των βλαβών. Οι βλάβες εντοπίζονται στο Μαντούδι, το Αλιβέρι, τα Ψαχνά και τους Ωρεούς.

– Διακοπές σημειώνονται στην περιοχή της Θήβας περί την λίμνη Υλίκη και στο Πήλιο προς τη νότια πλευρά του. Η ηλεκτροδότηση των Σποράδων συνεχίζεται χωρίς προβλήματα μέχρι τώρα.

– Στα νησιά η κακοκαιρία έχει επηρεάσει μέχρι τώρα το βορειοανατολικό Αιγαίο (κυρίως τη Λήμνο, τη Χίο και την Ικαρία), τις Κυκλάδες (κυρίως Νάξο, Πάρο, Μύκονο, Σύρο, Αμοργό, Σέριφο, Κύθνο, Σίφνο, Μήλο) και την Κρήτη.

Στα Χανιά διακοπή ηλεκτροδότησης παρατηρείται στις περιοχές Βλητές, Πυθάρι, Κουνουπιδιανά, Αγιος Ονούφριος, Σταυρός. Έχει ήδη ξεκινήσει επιθεώρηση του δικτύου για τον εντοπισμό της βλάβης.

Στο Αρκαλοχώρι, στον οικισμό των σεισμόπληκτων έχει μεταφερθεί γεννήτρια.

Στο Οροπέδιο Λασιθίου όπου υπάρχει έντονη χιονόπτωση, στάλθηκε ένα συνεργείο δύο ατόμων, το οποίο θα παραμείνει όλο το βράδυ για την άμεση αντιμετώπιση των βλαβών.

Πηγή: ERT NEWS, iefimerida

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων