20/12/2023 20/12/2023 Την έντονη διαμαρτυρίας του εκφράζει ο Δήμος Λευκονοίκου για την ανέγερση 800 διαμερισμάτων σε έκταση 80 στρεμμάτων στο Λευκόνοικο. Ο Δήμος Λευκονοίκου παρακολουθεί με μεγάλη ανησυχία όσα διαδραματίζονται στην κατεχόμενη κωμόπολη από τους επήλυδες της Ανατολίας, πενήντα χρόνια σχεδόν μετά την εισβολή. Αφού έκτισαν όλη την παραλιακή περιοχή της Χάραυτης του Τρικώμου, ήρθε και η σειρά...
20 Δεκεμβρίου, 2023 - 8:44
Τελευταία ενημέρωση: 20/12/2023 - 8:46

Διαμαρτυρία Δήμου Λευκονοίκου για τον σφετερισμό της περιουσίας από το ψευδοκράτος

Διαδώστε:
Διαμαρτυρία Δήμου Λευκονοίκου για τον σφετερισμό της περιουσίας από το ψευδοκράτος

Την έντονη διαμαρτυρίας του εκφράζει ο Δήμος Λευκονοίκου για την ανέγερση 800 διαμερισμάτων σε έκταση 80 στρεμμάτων στο Λευκόνοικο. Ο Δήμος Λευκονοίκου παρακολουθεί με μεγάλη ανησυχία όσα διαδραματίζονται στην κατεχόμενη κωμόπολη από τους επήλυδες της Ανατολίας, πενήντα χρόνια σχεδόν μετά την εισβολή.

Αφού έκτισαν όλη την παραλιακή περιοχή της Χάραυτης του Τρικώμου, ήρθε και η σειρά της κωμόπολης του Λευκονοίκου, σε μια προσπάθεια να δημιουργήσουν τετελεσμένα γεγονότα. Μάλιστα, διαφημίζουν ότι πωλούνται διαμερίσματα σε απόσταση 15 λεπτών από τη θάλασσα.

“Διαμαρτυρόμαστε εντονότατα, με όλη τη δύναμη της ψυχής μας, και καλούμε την κυπριακή κυβέρνηση να αντιδράσει μέσω των Η.Ε. και άλλων οργανισμών, όπως η Ε.Ε., το Συμβούλιο της Ευρώπης, για να σταματήσουν οι παράνομες ενέργειες της Τουρκίας και του ψευδοκράτους. Η ενέργεια αυτή του παράνομου καθεστώτος συνιστά απροκάλυπτο σφετερισμό των περιουσιών μας, και δεν θα τον ανεχτούμε ποτέ, γιατί η γη του Λευκονοίκου είναι δική μας”. 

Φωτογραφία αρχείου

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων