17/05/2020 17/05/2020 Πέρασαν οι τρεις μέρες προθεσμία που είχε δώσει ο Μητροπολίτης πρώην Καλαβρύτων και Αιγιαλείας κ. Αμβρόσιος και σήμερα στον Ιερό Ναό Παναγίας Φανερωμένης Αιγίου διάβασε τον «Μεγάλο» Αφορισμό για τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, την Υπουργό Παιδείας και Θρησκευμάτων Νίκη Κεραμέως και τον υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας Νίκο Χαρδαλιά. Υπενθυμίζεται ότι προ ημερών με ανάρτηση του στο προσωπικό του...
17 Μαΐου, 2020 - 13:30
Τελευταία ενημέρωση: 17/05/2020 - 13:35

Διάβασε αφορισμό σε πολιτικούς ο πρώην Καλαβρύτων Αμβρόσιος

Διαδώστε:
Διάβασε αφορισμό σε πολιτικούς ο πρώην Καλαβρύτων Αμβρόσιος

Πέρασαν οι τρεις μέρες προθεσμία που είχε δώσει ο Μητροπολίτης πρώην Καλαβρύτων και Αιγιαλείας κ. Αμβρόσιος και σήμερα στον Ιερό Ναό Παναγίας Φανερωμένης Αιγίου διάβασε τον «Μεγάλο» Αφορισμό για τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, την Υπουργό Παιδείας και Θρησκευμάτων Νίκη Κεραμέως και τον υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας Νίκο Χαρδαλιά.

Υπενθυμίζεται ότι προ ημερών με ανάρτηση του στο προσωπικό του ιστολόγιο, ο κ. Αμβρόσιος αποκάλυψε ότι είχε στείλει προσωπική επιστολή προς την κ. Κεραμέως την 1η Μαΐου, καλώντας την να ανακαλέσει για όσα είχε πει σε τηλεοπτική εκπομπή αναφορικά με τη Θεία Κοινωνία και ότι ο κοροναϊός μεταδίδεται και με το σάλιο.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων