27/05/2019 27/05/2019 ΔΙΕΘΝΕΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ, «Η επικαιρότητα των Πατερικών Σπουδών στον σύγχρονο κόσμο», υπό την αιγίδα του Παναγιωτάτου Οικουμενικού Πατριάρχου, κ.κ. Βαρθολομαίου, θα λάβει χώρα στις 29-30 Μαϊου 2019, στο Αμφιθέατρο Α’ της Θεολογικής Σχολής Α.Π.Θ (Θεσσαλονίκη), εις το οποίο μάς προσκαλούν ο Τομέας Εκκλησιαστικής Ιστορίας, Χριστιανικής Γραμματείας, Αρχαιολογίας και Τέχνης του Τμήματος Θεολογίας και το Ορθόδοξο...
27 Μαΐου, 2019 - 18:16
Τελευταία ενημέρωση: 27/05/2019 - 18:23

ΔΙΕΘΝΕΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ: «Η επικαιρότητα των Πατερικών Σπουδών στον σύγχρονο κόσμο»

Διαδώστε:
ΔΙΕΘΝΕΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ: «Η επικαιρότητα των Πατερικών Σπουδών στον σύγχρονο κόσμο»

ΔΙΕΘΝΕΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ, «Η επικαιρότητα των Πατερικών Σπουδών στον σύγχρονο κόσμο», υπό την αιγίδα του Παναγιωτάτου Οικουμενικού Πατριάρχου, κ.κ. Βαρθολομαίου, θα λάβει χώρα στις 29-30 Μαϊου 2019, στο Αμφιθέατρο Α’ της Θεολογικής Σχολής Α.Π.Θ (Θεσσαλονίκη), εις το οποίο μάς προσκαλούν ο Τομέας Εκκλησιαστικής Ιστορίας, Χριστιανικής Γραμματείας, Αρχαιολογίας και Τέχνης του Τμήματος Θεολογίας και το Ορθόδοξο Θεολογικό Ιντιστούτο “Απόστολος Παύλος” των Βρυξελλών.

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων