05/09/2022 06/09/2022 Στη διχοτόμηση της Ιεράς Μητρόπολης Αιτωλίας και Ακαρνανίας αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, σήμερα σε συνέντευξη του στον ΔΥΤΙΚΑ FM ο δήμαρχος Αγρινίου και μέλος της Κέντρικης Ένωσης Δήμων Ελλάδος Γιώργος Παπαναστασίου. «Έρχεται στην επικαιρότητα το θέμα της διχοτόμησης της Ι.Μ. Αιτωλίας και Ακαρνανίας γιατί είναι ένα θέμα της εκκλησίας και δεν θα έπρεπε να αντιδρά κανείς....
05 Σεπτεμβρίου, 2022 - 21:10
Τελευταία ενημέρωση: 06/09/2022 - 1:28

Δήμαρχος Αγρινίου: «Πρέπει να προχωρήσει η διχοτόμηση της Ι.Μ. Αιτωλίας»

Διαδώστε:
Δήμαρχος Αγρινίου: «Πρέπει να προχωρήσει η διχοτόμηση της Ι.Μ. Αιτωλίας»

Στη διχοτόμηση της Ιεράς Μητρόπολης Αιτωλίας και Ακαρνανίας αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, σήμερα σε συνέντευξη του στον ΔΥΤΙΚΑ FM ο δήμαρχος Αγρινίου και μέλος της Κέντρικης Ένωσης Δήμων Ελλάδος Γιώργος Παπαναστασίου.

«Έρχεται στην επικαιρότητα το θέμα της διχοτόμησης της Ι.Μ. Αιτωλίας και Ακαρνανίας γιατί είναι ένα θέμα της εκκλησίας και δεν θα έπρεπε να αντιδρά κανείς. Μπράβο στον κ. Λιβανό που ξεκαθάρισε τα πράγματα για να ξεκαθαρίσει και ποιος δημιουργεί πρόβλημα. Δεν πρέπει να υπάρξει κανένα θέμα και πρέπει να προχωρήσει η διχοτόμηση της Μητρόπολης. Όμως οι πολιτικοί μας ταγοί και μάλιστα οι κυβερνητικοί βουλευτές του νομού μας πρέπει να έχουν ξεκάθαρη θέση. Όπως γνωρίζω πέρα από τον κ. Λιβανό τη θέση του ξεκαθάρισε και ο κ. Σαλμάς, υπέρ της διχοτόμησης. Πρέπει λοιπόν να την ξεκαθαρίσει και ο κ. Καραγκούνης. Έχω διαμηνύσει στους βουλευτές ότι εδώ δεν μπορούμε να κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλο μας. Να βγούμε και να πούμε την άποψη μας. Το οφείλουμε απέναντι στους δημότες μας, στους πολίτες της Αιτωλοακαρνανίας», δήλωσε χαρακτηριστικά.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων