07/01/2021 07/01/2021 Την Πέμπτη 7 Ιανουαρίου 2021 έγινε η παραλαβή 1000 μασκών στο Εκκλησιαστικό Ορφανοτροφείο Βουλιαγμένης στον Λαιμό, από τον Διευθυντή του Ιδρύματος, δωρεά της Ένωσης Νέων Αυτοδιοικητικών Ελλάδος (ΕΝΑ) για τις ανάγκες των παιδιών και των εργαζομένων (προσωπικό, καθηγητές) του Ορφανοτροφείου. Η Ένωση Νέων Αυτοδιοικητικών Ελλάδος (ΕΝΑ) και προσωπικά ο Πρόεδρος της Νεκτάριος Καλαντζής ευχαριστεί πολύ...
07 Ιανουαρίου, 2021 - 18:31
Τελευταία ενημέρωση: 07/01/2021 - 17:56

Δωρεά 1000 μασκών στο Εκκλησιαστικό Ορφανοτροφείο Βουλιαγμένης

Διαδώστε:
Δωρεά 1000 μασκών στο Εκκλησιαστικό Ορφανοτροφείο Βουλιαγμένης

Την Πέμπτη 7 Ιανουαρίου 2021 έγινε η παραλαβή 1000 μασκών στο Εκκλησιαστικό Ορφανοτροφείο Βουλιαγμένης στον Λαιμό, από τον Διευθυντή του Ιδρύματος, δωρεά της Ένωσης Νέων Αυτοδιοικητικών Ελλάδος (ΕΝΑ) για τις ανάγκες των παιδιών και των εργαζομένων (προσωπικό, καθηγητές) του Ορφανοτροφείου.

Η Ένωση Νέων Αυτοδιοικητικών Ελλάδος (ΕΝΑ) και προσωπικά ο Πρόεδρος της Νεκτάριος Καλαντζής ευχαριστεί πολύ την εντεταλμένη Δημοτική Συμβούλο Νεολαίας και Εθελοντισμού του Δήμου Βάρης- Βούλας – Βουλιαγμένης και Μέλος της ΕΝΑ κα. Όλγα Πολίτη για τη συνεισφορά της στη συγκεκριμένη δωρεά.

Το Εκκλησιαστικό Ορφανοτροφείο Βουλιαγμένης, ιδρύθηκε το 1920 για να φιλοξενήσει παιδιά που είχαν χάσει τους γονείς τους στη Μικρασιατική καταστροφή, ενώ στη συνέχεια ορφανά από τον πόλεμο του ’40. Σήμερα φιλοξενούνεται παιδιά για λόγους κυρίως οικονομικούς.

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων