23/12/2020 23/12/2020 «Είμαστε συνεχώς και πάντα δίπλα σας». Με αυτό το σύνθημα συνοδεύει το Γενικό Επιτελείο Στρατού τις ευχές του προσωπικού του Στρατού Ξηράς, απ’ όλα τα σημεία της Ελληνικής επικράτειας και από το εξωτερικό, για τις εορτές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, σ’ ένα εντυπωσιακό εορταστικό βίντεο. Στελέχη και στρατεύσιμοι εύχονται από κάθε γωνιά της Ελλάδας....
23 Δεκεμβρίου, 2020 - 11:39

«Είμαστε συνεχώς και πάντα δίπλα σας»

Διαδώστε:
«Είμαστε συνεχώς και πάντα δίπλα σας»

«Είμαστε συνεχώς και πάντα δίπλα σας». Με αυτό το σύνθημα συνοδεύει το Γενικό Επιτελείο Στρατού τις ευχές του προσωπικού του Στρατού Ξηράς, απ’ όλα τα σημεία της Ελληνικής επικράτειας και από το εξωτερικό, για τις εορτές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, σ’ ένα εντυπωσιακό εορταστικό βίντεο.

Στελέχη και στρατεύσιμοι εύχονται από κάθε γωνιά της Ελλάδας. Ξεχωρίζουν οι ευχές από το νεοϊδρυθέν φυλάκιο της Γαύδου, από τις περιπολίες στον Έβρο με τα νέα διπλοκάμπινα τετρακίνητα οχήματα, αλλά και από το προσωπικό στο 700 Στρατιωτικό Εργοστάσιο και το 424 Στρατιωτικό Νοσοκομείο που δίνουν μάχη και για την αντιμετώπιση του κορωνοϊού.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων