19/10/2020 19/10/2020 Απαλλαγή λόγω έλλειψης δόλου εισηγείται για τον Μητροπολίτη Κερκύρας η Εισαγγελέας της έδρας κ. Υφαντή. Σύμφωνα με την Εισαγγελέα από τις φράσεις που είχε χρησιμοποιήσει στο κήρυγμά του Σεβασμιώτατος δεν προκύπτει προτροπή προς τους πιστούς σε ανυπακοή. Η Εισαγγελέας στην αγόρευσή της τάχθηκε υπέρ του Μητροπολίτη υπογραμμίζοντας ότι η Μητρόπολη  ήταν από τις πρώτες που...
19 Οκτωβρίου, 2020 - 12:49
Τελευταία ενημέρωση: 19/10/2020 - 13:52

Εισαγγελέας για Μητρ. Κερκύρας: Απαλλαγή λόγω έλλειψης δόλου

Διαδώστε:
Εισαγγελέας για Μητρ. Κερκύρας: Απαλλαγή λόγω έλλειψης δόλου

Απαλλαγή λόγω έλλειψης δόλου εισηγείται για τον Μητροπολίτη Κερκύρας η Εισαγγελέας της έδρας κ. Υφαντή.

Σύμφωνα με την Εισαγγελέα από τις φράσεις που είχε χρησιμοποιήσει στο κήρυγμά του Σεβασμιώτατος δεν προκύπτει προτροπή προς τους πιστούς σε ανυπακοή.

Η Εισαγγελέας στην αγόρευσή της τάχθηκε υπέρ του Μητροπολίτη υπογραμμίζοντας ότι η Μητρόπολη  ήταν από τις πρώτες που εξέδωσαν εγκύκλιο υπέρ της τήρησης των μέτρων για την πανδημία. Πρόσθεσε επίσης, ότι μετά τα λεγόμενα του Σεβασμιώτατου δεν διαπιστώθηκε αύξηση κρουσμάτων ούτε κατεγράφησαν περιπτώσεις πιστών που κυκλοφορούσαν χωρίς να τηρούν τα προβλεπόμενα μέτρα. Είπε μάλιστα, ότι ο Μητροπολίτης επεχείρησε να συγκεράσει το θρησκευτικό του καθήκον με την νομοθεσία χωρίς να έχει καμία συνείδηση ότι προτρέπει τους πολίτες σε αξιόποινες πράξεις, και επεσήμανε ιδιαίτερα το γεγονός ότι μέχρι τότε η νομοθεσία δεν ήταν σαφής.

 

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων