24/11/2020 24/11/2020 Έκκληση για προσευχή κάνουν οι γονείς του μικρού μαχητή Ηλία Στυλιανού, του αγοριού από τον Αστακό, που κάνει γονιδιακή θεραπεία, παλεύοντας με τη νωτιαία μυϊκή ατροφία. Ο μικρούλης Ηλίας-Στυλιανός, μετά από μακροχρόνια νοσηλεία στην ΜΕΘ Παίδων του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου στο Ρίο, μεταφέρθηκε προχθές στο Νοσοκομείο Παίδων Αγία Σοφία. Για την εξέλιξη ενημερώνουν σχετικά οι γονείς του,...
24 Νοεμβρίου, 2020 - 12:35
Τελευταία ενημέρωση: 24/11/2020 - 11:34

Έκκληση για προσευχή από τους γονείς του μικρού Ηλία-Στυλιανού

Διαδώστε:
Έκκληση για προσευχή από τους γονείς του μικρού Ηλία-Στυλιανού

Έκκληση για προσευχή κάνουν οι γονείς του μικρού μαχητή Ηλία Στυλιανού, του αγοριού από τον Αστακό, που κάνει γονιδιακή θεραπεία, παλεύοντας με τη νωτιαία μυϊκή ατροφία. Ο μικρούλης Ηλίας-Στυλιανός, μετά από μακροχρόνια νοσηλεία στην ΜΕΘ Παίδων του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου στο Ρίο, μεταφέρθηκε προχθές στο Νοσοκομείο Παίδων Αγία Σοφία.

Για την εξέλιξη ενημερώνουν σχετικά οι γονείς του, καλώντας τον κόσμο να προσευχηθεί, ώστε ο μικρός να βγει δυνατός από τη νέα αυτή δοκιμασία. «Ας προσευχηθούμε όλοι για άλλη μια φορά να βγει δυνατός στην καθημερινή μάχη, που δίνει για την επιβίωση με αυτή την θανατηφόρο νόσο… Η αγάπη σας κουράγιο μας», γράφουν.

Φωτογραφίες αρχείου

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων