25/05/2023 25/05/2023 Η Περιφερειακή Ενότητα Σάμου στο πλαίσιο των οικονομικών δυνατοτήτων της και σε αγαστή συνεργασία με την Ιερά Μητρόπολη Σάμου, Ικαρίας και Κορσεών, ανέλαβε μέσω προγραμματικών συμβάσεων την εκπόνηση των στατικών μελετών που αφορούν την αποκατάσταση των βλαβών, σε Ιερούς Ναούς και Ιερές Μονές που προκλήθηκαν από την σεισμική δόνηση της 30ης του Οκτωβρίου 2020. Υπό...
25 Μαΐου, 2023 - 13:12
Τελευταία ενημέρωση: 25/05/2023 - 12:55

Εκπόνηση στατικών μελετών για 8 ναούς της Σάμου

Διαδώστε:
Εκπόνηση στατικών μελετών για 8 ναούς της Σάμου

Η Περιφερειακή Ενότητα Σάμου στο πλαίσιο των οικονομικών δυνατοτήτων της και σε αγαστή συνεργασία με την Ιερά Μητρόπολη Σάμου, Ικαρίας και Κορσεών, ανέλαβε μέσω προγραμματικών συμβάσεων την εκπόνηση των στατικών μελετών που αφορούν την αποκατάσταση των βλαβών, σε Ιερούς Ναούς και Ιερές Μονές που προκλήθηκαν από την σεισμική δόνηση της 30ης του Οκτωβρίου 2020.

Υπό την καθοδήγηση του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου κ. Ευσέβιου και με σκοπό την διάσωση του κτιριακού αποθέματος της χριστιανικής πίστης και παράδοσης στο νησί, θα εκπονηθούν οι παρακάτω μελέτες, σύμφωνα μα ανακοίνωση της Περιφερειακής Ενότητας Σάμου:

  • «Μελέτη αποκατάστασης ζημιών του Ιερού Ναού «Αη Γιαννάκη» στο Βαθύ Σάμου».
  • «Στατική μελέτη Ιερού Ναού «Παναγίας» στον Πλάτανο Σάμου».
  • «Μελέτη στατικής αποκατάστασης Ιερού Ναού «Αγίας Τριάδος» Παγώνδα Σάμου».
  • «Μελέτη στατικής αποκατάστασης Ιερού Ναού «Χριστός» Παγώνδα Σάμου».
  • «Μελέτη στατικής αποκατάστασης Ιερού Ναού «Μεταμόρφωσης του Σωτήρος Χριστού» Ανω Βαθέος».
  • «Μελέτη στατικής αποκατάστασης Ιεράς Μονής «Αγίας Τριάδας» Μυτιληνιών.
  • «Μελέτη στατικής αποκατάστασης Ιεροάς Μονής «Τιμίου Σταυρού» Μαυρατζαίων.

Παράλληλα είναι σε φάση σύνταξης τα τεύχη δημοπράτησης του έργου «Επισκευή τμήματος Βορειοανατολικής Πτέρυγας Μονής Βροντά» στους Βουρλιώτες.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων