08/07/2020 08/07/2020 Εξ αποστάσεως εορτάθηκε φέτος για πρώτη φορά στην ιστορία η Ημέρα του Ορθόδοξου Εθελοντή, το περασμένο Σάββατο 4 Ιουλίου. Μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας οι εθελοντές της μεγαλύτερης στην Ρωσία εκκλησιαστικής κοινωνικής υπηρεσίας «Ελεημοσύνη» συναντήθηκαν στο διαδικτυακό συνέδριο μέσω της πλατφόρμας Zoom με τους συναδέλφους τους από την μεγαλύτερη στην Ευρώπη οργάνωση Εθελοντών «Ορθόδοξη Διακονία...
08 Ιουλίου, 2020 - 9:09
Τελευταία ενημέρωση: 08/07/2020 - 9:11

Εξ αποστάσεως η “Ημέρα του Ορθόδοξου Εθελοντή”

Διαδώστε:
Εξ αποστάσεως η “Ημέρα του Ορθόδοξου Εθελοντή”

Εξ αποστάσεως εορτάθηκε φέτος για πρώτη φορά στην ιστορία η Ημέρα του Ορθόδοξου Εθελοντή, το περασμένο Σάββατο 4 Ιουλίου. Μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας οι εθελοντές της μεγαλύτερης στην Ρωσία εκκλησιαστικής κοινωνικής υπηρεσίας «Ελεημοσύνη» συναντήθηκαν στο διαδικτυακό συνέδριο μέσω της πλατφόρμας Zoom με τους συναδέλφους τους από την μεγαλύτερη στην Ευρώπη οργάνωση Εθελοντών «Ορθόδοξη Διακονία στην Ευρώπη”

Η Ημέρα του ορθόδοξου εθελοντή τιμάται στη Γερμανία από το 2015 κάθε πρώτο Σάββατο του Ιουλίου, αλλά σε συνθήκες πανδημίας αποφασίστηκε να εορταστεί εξ αποστάσεως. Φέτος στο συνέδριο έλαβαν μέρος εθελοντές από τη Ρωσία, την Γερμανία, το Ισραήλ, την Ελβετία, το Μαυροβούνο, την Γαλλία και τις Κάτω Χώρες.
Στο διαδικτυακό αυτό συνέδριο τονίστηκε ιδιαίτερα το γεγονός ότι η πανδημία βοήθησε στην ανάπτυξη του εθελοντικού κινήματος σε όλες τις χώρες

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων