12/08/2022 13/08/2022 Η ανέρευση ανθρώπινου σκελετού σε θαμνώδη περιοχή κοντά στη Βερδικούσια Ελασσόνας σήμανε συναγερμό στις αστυνομικές αρχές της Ελασσόνας. Σύμφωνα με το Ράδιο Ελασσόνα 88.4, μπροστά στο μακάβριο θέαμα βρέθηκε στις 7 περίπου το απόγευμα της Τετάρτης 10 Αυγούστου ένας περιπατητής ο οποίος αμέσως ειδοποίησε τις αρχές. Η ΕΡΤ μεταδίδει ότι σύμφωνα με πληροφορίες ο σκελετός...
12 Αυγούστου, 2022 - 22:00
Τελευταία ενημέρωση: 13/08/2022 - 1:41

Ελασσόνα: Βρέθηκε σκελετός – Πληροφορίες ότι ανήκει σε μοναχό

Διαδώστε:
Ελασσόνα: Βρέθηκε σκελετός – Πληροφορίες ότι ανήκει σε μοναχό

Η ανέρευση ανθρώπινου σκελετού σε θαμνώδη περιοχή κοντά στη Βερδικούσια Ελασσόνας σήμανε συναγερμό στις αστυνομικές αρχές της Ελασσόνας.

Σύμφωνα με το Ράδιο Ελασσόνα 88.4, μπροστά στο μακάβριο θέαμα βρέθηκε στις 7 περίπου το απόγευμα της Τετάρτης 10 Αυγούστου ένας περιπατητής ο οποίος αμέσως ειδοποίησε τις αρχές. Η ΕΡΤ μεταδίδει ότι σύμφωνα με πληροφορίες ο σκελετός ανήκει σε μοναχό που διαβιούσε σε κοινόβιο της περιοχής.

Στο σημείο βρέθηκαν αστυνομικοί του ΑΤ Ελασσόνας και ομάδα σήμανσης της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας και περισυνέλλεξαν τον σκελετό. Προανάκριση διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Ελασσόνας.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Ετικέτες: ,
Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων