09/05/2020 09/05/2020 Για τον εθνικισμό και την υστερία των Σκοπιανών μίλησε πριν χρόνια ο Χρήστος Σαρζετάκης  πρ. Πρόεδρος της Δημοκρατίας σε μια παλιά του συνέντευξη στο δημοσιογράφο Νίκο Χατζηνικολάου στην οποία μάλιστα ανέλυσε και την προέλευση των Ελλήνων τονίζοντας ότι οι Έλληνες δεν εχουν καμία σχέση με όλους τους γείτονές τους και  αποτελούν ιδιόμορφο τύπο. Η συνέντευξη...
09 Μαΐου, 2020 - 19:14
Τελευταία ενημέρωση: 09/05/2020 - 19:21

Ένα ντοκουμέντο από τον Σαρζετάκη για τους Έλληνες

Διαδώστε:
Ένα ντοκουμέντο από τον Σαρζετάκη για τους Έλληνες

Για τον εθνικισμό και την υστερία των Σκοπιανών μίλησε πριν χρόνια ο Χρήστος Σαρζετάκης  πρ. Πρόεδρος της Δημοκρατίας σε μια παλιά του συνέντευξη στο δημοσιογράφο Νίκο Χατζηνικολάου στην οποία μάλιστα ανέλυσε και την προέλευση των Ελλήνων τονίζοντας ότι οι Έλληνες δεν εχουν καμία σχέση με όλους τους γείτονές τους και  αποτελούν ιδιόμορφο τύπο. Η συνέντευξη είχε γίνει με αφορμή το θέμα των Σκοπίων και φαίνεται τα όσα είπε να έφεραν σε εξαιρετικά δύσκολη θέση τον δημοσιογράφο αν και ο Σαρζετάκης είχε ξεκάθαρη μέσα του την απάντηση για τα όσα οι Σκοπιανοί πρέσβευαν πάντα.

“Οι Έλληνες αποτελούμε συνέχεια των προγόνων μας” είχε τονίσει διαφωνώντας με το δημοσιογράφο που υποστήριζε  ότι ο πολιτισμός είναι αυτός που χαρακτηρίζει τους Έλληνες.

“Θεωρία προς υπηρέτηση σκοπών πολτικών είναι αυτό που λέγεται για τον πολιτισμό” απάντησε ο τότε πρόεδρος της Δημοκρατίας

Ακούστε ένα απόσπασμα από την συνέντευξη ντοκουμέντο:

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων